fbpx

Cum se descurca iOS 14 pe iPhone 6s

Cum se descurca iOS 14 pe iPhone 6s

Acum ca iOS 14 a fost lansat de Apple, unii s-au pus pe testat pentru a vedea daca acest nou sistem de operare afecteaza performanta pe iPhone-urile mai vechi, cum se intampla de obicei cu update-urile noi pe smartphone-urile Apple vechi. Au aparut si rezultatele acestor teste, in acest caz a fost testat Apple iPhone 6s.

Noile update-uri majore ale sistemului de operare iOS al Apple sunt intotdeauna binevenite, dar, de obicei, noile update-uri vin cu functii noi care necesita componente noi, asa ca hardware-ul vechi al unor smartphone-uri vechi s-ar putea sa nu fie optimizat pentru acele noi functii.

CITESTE SI:  Steve Wozniak crede ca Apple inca va exista in 2075

Drept urmare, uneori daca instalezi un nou update pe un smartphone Apple mai vechi, performanta acelui smartphone ar putea fi diminuata. Pentru cei care erau ingrijorati de faptul ca acest lucru se va intampla si cu iOS 14 si inca nu si-au actualizat smartphone-urile din acest motiv, exista o veste fantastica: nu au motive de ingrijorare.

CITESTE SI:  Viitorul update Windows 10 usureaza realizarea de capturi de ecran

Asta pentru ca, conform unor teste realizate de iAppleBytes, un iPhone 6s care ruleaza iOS 14 are o performanta multumitoare. De fapt, pe baza acestor teste, pare ca iOS imbunatateste de fapt experienta pe iPhone 6s, aplicatiile avand mai putin lag si avand un timp de deschidere mai scurt cu iOS 14.

Testele au mai dezvaluit ca, in ceea ce priveste performanta single-core, iOS 14 a obtinut pe iPhone 6s un scor de 2500, iar scorul multi-core a fost de 4500.

CITESTE SI:  Hackerii au inchis un district scolar prin amenintari si hack-uri

Dar asta nu inseamna ca experienta dv. va fi aceeasi. Exista si alti factori care ar putea reduce performanta unui smartphone. Dar presupunand ca totul e in regula cu iPhone-ul tau Apple, ar trebui sa ai in vedere sa instalezi iOS 14 pe acesta, daca e compatibil si daca nu l-ai instalat deja. Ce parere ai despre asta? Ai de gand sa instalezi sistemul de operare nou pe iPhone-ul tau Apple vechi dupa aceasta stire?