fbpx

Cum s-ar putea recupera date de pe un iPhone Apple fara porturi

Cum s-ar putea recupera date de pe un iPhone Apple fara porturi

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, lucreaza la modalitati care sa permita recuperarea datelor de pe un dispozitiv care nu contine niciun port, potrivit unor noi stiri. Insa e posibil ca prototipul de iPhone fara porturi nu va fi lansat in cele din urma.

S-a dezvaluit anterior ca compania Apple din Statele Unite intentioneaza sa dezvolte un iPhone fara porturi. Un astfel de dispozitiv ar fi inedit, deoarece ar insemna ca conexiunile la acesta ar fi wireless, cum ar fi conectarea castilor si, de asemenea, incarcarea.

CITESTE SI:  In acest mod va fi imbunatatita gestionarea filelor in browserul Google Chrome

De asemenea, iPhone-ul ar fi mai impermeabil, deoarece e fara porturi. Cu toate acestea, exista problema restaurarii si recuperarii datelor. Daca utilizatorii trebuie sa recupereze date de pe un iPhone, de obicei este necesar sa-l conecteze la un PC.

Dar daca iPhone-ul e fara porturi? Cum poate avea loc recuperarea datelor? Acesta este un lucru pe care Apple pare sa il exploreze in acest moment, potrivit unei stiri de Appleosophy.

CITESTE SI:  Cum e NVIDIA Titan RTX - placa grafica cu pret de 2500 de dolari

Una dintre modalitatile la care compania Apple din SUA lucreaza se numeste “Internet Recovery”. Prin plasarea unui dispozitiv in modul “Internet Recovery”, acesta va declansa o difuzare Internet Restore, dupa care iPhone-ul va fi adaugat la iTunes/Finder, iar utilizatorii vor fi ghidati in procesul de recuperare de date.

Stirea sustine ca Apple a experimentat cu Bluetooth, dar a constatat ca conexiunea nu e foarte sigura si ca e lenta in procesul de recuperare de date.

CITESTE SI:  De ce un fost inginer Waymo a fost condamnat la 18 luni de inchisoare

Acestea fiind spuse, dupa cum subliniaza Appleosophy, aceasta este un mod prototip care este testat pe un dispozitiv prototip. Asta inseamna ca exista posibilitatea ca un iPhone de pe care poti recupera date fara porturi s-ar putea sa nu se lanseze in cele din urma. Asa ca probabil ar trebui sa avem asteptari temperate.