fbpx
Cum repara Google refresh-ul de 90Hz al ecranului smartphone-ului Pixel 4

Cum repara Google refresh-ul de 90Hz al ecranului smartphone-ului Pixel 4

Smartphone-ul Google Pixel 4 s-a confruntat cu reactii negative cand utilizatorii au descoperit ca ecranul smartphone-ului rareori ramanea la refresh-ul de 90Hz, una dintre caracteristicile principale ale telefonului.

La scurt timp dupa ce au aparut aceste semnalari despre refresh, Google a spus ca va rezolva problema in viitor. Cum anume? Cu un viitor update – si se pare ca acesta a aparut.

Cand Google Pixel 4 a fost anuntat, una dintre caracteristicile smartphone-ului cu care Google s-a mandrit a fost ecranul Smooth Motion cu refresh de 90Hz.

CITESTE SI:  De ce tastele noilor Chromebook-uri HP sunt greu de scos

Cu toate acestea, cand smartphone-ul a fost lansat, s-a descoperit ca ecranul cu refresh de 90Hz nu era tot timpul la 90Hz. De fapt, ecranul oscila intre 90Hz si 60Hz in functie de situatie, ceea ce in mod clar nu a fost ideal pentru unii.

Cu toate acestea, Google a anuntat mai tarziu ca va rezolva problema printr-un update viitor. Vestea buna pentru proprietarii de smartphone-uri Pixel 4 e ca se pare ca a aparut un nou update.

CITESTE SI:  Ce baterie uriasa ar putea integra smartphone-ul pliabil al Samsung

Din pacate, Google nu a detaliat ce tip de schimbari a realizat, dar daca update-ul e ceea ce a promis compania, adica un refresh constant de 90Hz pe ecranul lui Pixel 4, atunci probabil la asta ar trebui sa ne asteptam de la update.

Acestea fiind spuse, pentru unii nu e neaparat un lucru rau faptul ca ecranul lui Pixel 4 oscileaza intre 90Hz si 60Hz. Acest lucru permite smartphone-ului sa economiseasca din baterie.

CITESTE SI:  Smartphone-ul care s-a vandut cel mai bine in prima jumatate a anului

Dar, pentru cei care vor un refresh inalt pentru ecran, atunci acea oscilare se poate dovedi deranjanta. Pe langa faptul ca “repara” rata de refresh, se crede ca update-ul va include si unele imbunatatiri la calitatea camerei a telefonului. Asadar, daca detii un smartphone Google Pixel 4 de la compania din Statele Unite, atunci acest update ar merita sa fie avut in vedere de tine.