fbpx
Cum poate fi smartphone-ul BlackBerry 5G cel mai american telefon

Cum poate fi smartphone-ul BlackBerry 5G cel mai american telefon

Primul smartphone BlackBerry 5G va fi cel mai american telefon, conform CEO-ului unui anumit startup. S-au dezvaluit cateva detalii cu privire la cum se va reusi acest lucru.

Fanii BlackBerry au fost uimiti mai devreme in acest an cand TCL, compania chineza care a construit smartphone-uri pentru acest brand, a anuntat ca nu va mai produce aceste telefoane.

Din acest motiv, pasionatii au ramas cu ale lor KEY2-uri, intrebandu-se daca vor mai aparea alte telefoane BB si privind cu nostalgie la vremurile in care smartphone-urile BB aveau succes.

CITESTE SI:  Cum este primul smartphone de gaming sprijinit de Xiaomi si ce pret are

Pana cand un startup din Texas a anuntat planuri de a continua de unde a ramas TCL. Startup-ul OnwardMobility din Texas a fost incorporat in orasul Austin, Texas, drept Onward88 pe la finalul anului 2018 de catre CEO-ul Peter Franklin, iar startup-ul a petrecut ani de zile pentru ca telefoanele BlackBerry sa fie relevante in epoca 5G.

Anuntul acordului de licentiere cu BB si cu FIH Mobile (filiala companiei taiwaneze Foxconn) din aceasta saptamana a fost o revenire surprinzatoare. Dar au aparut si cateva intrebari despre acel telefon 5G.

CITESTE SI:  Zvonuri si informatii despre viitorul smartphone Sony Xperia E4 de buget

Cine sunt acestia? Este un acord business-to-business? Ce pret va avea smartphone-ul BlackBerry 5G? Si poate cel mai important, va fi smartphone-ul BlackBerry 5G pe care fanii l-au dorit?

Intr-o declaratie, CEO-ul startup-ului a fost dornic sa abordeze unele dintre aceste intrebari. Intentia initiala era, conform CEO-ului, sa construiasca cel mai securizat telefon, dar acest lucru nu asigura de obicei succesul.

CITESTE SI:  VIDEO: Un nou clip video arata ca Face ID din iPhone X poate fi pacalita de masti

Asa ca prioritatile echipei au ajuns sa includa si productivitatea, dupa cum evidentiaza startup-ul pe site-ul sau web. CEO-ul a evidentiat ca smartphone-ul BlackBerry 5G va fi produs in Vietnam sau India, nu in China.

Iar la acesta vor lucra BB si acel startup, ambele din America de Nord. Acel CEO al startup-ului isi doreste astfel ca smartphone-ul BlackBerry 5G sa fie cel mai american telefon.