fbpx
Cum ii nemultumeste Samsung pe utilizatorii de smartphone-uri de la aceasta companie

Cum ii nemultumeste Samsung pe utilizatorii de smartphone-uri de la aceasta companie

Conform unor stiri si semnalari de la utilizatori, compania Samsung din Coreea de Sud ii deranjeaza intr-un anumit fel pe cei care i-au cumparat unele smartphone-uri, telefoane care au preturi care ajung pana si la 1500 de dolari. Acei utilizatori sustin ca respectiva actiune din partea companiei sud-coreene nu se cuvine.

Oamenii inteleg ca reclamele sunt necesare. Acestea permit serviciilor gratuite si site-urilor web sa genereze venituri. Dar ce-ar fi daca ai plati pentru un serviciu sau un produs?

CITESTE SI:  Kira Ring Light iti permite sa capturezi selfie-uri mai bune

Te-ai mai astepta sa vezi reclame? Poate ca nu, motiv pentru care este complet de inteles ca utilizatorii Samsung sunt deranjati. Conform catorva postari de pe Reddit, utilizatorii au observat cateva anunturi care invadeaza interfata OneUI a Samsung din Coreea de Sud.

Nu e vorba despre niste anunturi marunte bazate pe text, ci despre reclame care acopera o parte imensa din ecran in anumite aplicatii native pe care compania sud-coreeana Samsung le ofera smartphone-urilor sale.

CITESTE SI:  In ce alte tari va aduce Waymo masini autonome cu Nissan si Renault

Asa cum utilizatorii au subliniat in mod corect, nu ar trebuie sa existe nicio reclama, indiferent de dimensiunea sa, mai ales ca au platit 1500 de dolari pe smartphone-urile lor.

Trebuie mentionat ca reclamele apar atunci cand proprietarii de smartphone-uri de la compania sud-coreeana activeaza “primirea informatiilor de marketing” in setari, dar unii sustin ca nu au activat caracteristica si totusi le apar anunturi pe smartphone-urile cumparate de la compania Samsung din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Acest cip va aduce 5G pe smartphone-uri si mai ieftine

Aceste reclame par sa se bazeze pe regiune, utilizatorii din anumite tari sustinand ca nu le apar anunturile pe smartphone-uri. Compania Samsung din Coreea de Sud inca nu a oferit un punct de vedere, dar ne imaginam ca singura solutie ar fi eliminarea acelor anunturi.