fbpx

Cum evita bretonul smartphone-ul Samsung Galaxy A8s anuntat oficial

Cum evita bretonul smartphone-ul Samsung Galaxy A8s anuntat oficial

Dupa monstrul de telefon Honor View 20, compania Samsung a anuntat oficial primul sau smartphone care evita bretonul intr-un mod destul de inedit. Denumit Galaxy A8s, acest smartphone are o camera de 24MP f/2,0 in partea din fata, mai exact in coltul din stanga-sus al displayului.

Judecand dupa zvonuri si stiri, se pare ca Samsung nu este un fan al bretonului si ca doreste sa gaseasca modalitati pentru a nu-l folosi. Una dintre stirile pe care le-am auzit este aceea ca smartphone-urile ar putea avea o decupare circulara pe displayul frontal pentru camera, ceea ce a dat Samsung de inteles intr-un anunt.

CITESTE SI:  Ce tari vor primi o a doua voce pe Google Assistant

Cei care se intreaba daca acest lucru este adevarat, trebuie sa stie ca s-a dovedit ca este. Samsung a anuntat oficial Galaxy A8s in China, iar acest smartphone va avea ceea ce compania numeste display Infinity-O.

Practic, acest lucru va permite displayului sa acopere aproape intreaga suprafata frontala a smartphone-ului Galaxy A8s, fara sa fie nevoie de breton pentru camera frontala si pentru senzori.

CITESTE SI:  Instagram nu te va lasa din prima sa postezi astfel de comentarii si postari, prin AI

Nu suntem siguri daca un astfel de cerc in display este o idee mai buna fata de breton, dar asa crede Samsung ca este mai bine. Cat despre specificatii, Galaxy A8s este un smartphone fara breton si cu un display de 6,4 inci cu rezolutie de 1080 x 2340 pixeli.

In interiorul lui Samsung Galaxy A8s, exista un cip Qualcomm Snapdragon 710, 6GB/8GB de RAM, spatiu de stocare de 128GB care se poate extinde cu un card microSD, un sistem de camera tripla in partea din spate si un senzor de amprente in partea din spate.

CITESTE SI:  De ce Twitter nu va mai accepta anunturi de la compania Kaspersky din Rusia

De asemenea, Samsung Galaxy A8s anuntat oficial mai vine cu o camera frontala de 5MP si cu o baterie cu o capacitate de 3400mAh. Din pacate, se pare ca pentru moment smartphone-ul fara breton este exclusiv pentru China, avand in vedere ca a fost anuntat in aceasta tara. Dar vom fi atenti pentru a vedea daca Samsung Galaxy A8s se lanseaza si in alte tari.

Facebook