fbpx

Cum este Samsung Galaxy J2 Pro – “smartphone-ul” fara internet

Cum este Samsung Galaxy J2 Pro - smartphone-ul fara internet

Da, ati auzit bine! Samsung a lansat un nou ‘smartphone’ in Coreea de Sud care nu vine cu nicio forma de conectivitate la internet. Noul Galaxy J2 Pro de la Samsung se adreseaza in principal elevilor si studentilor din Coreea de Sud care incearca sa evite distragerea atentiei de catre internet.

Ce determina ca un smartphone sa fie diferit de telefoanele noastre simple si nepricepute din trecut? Ambele sunt capabile sa efectueze apeluri, ambele pot trimite mesaje, dar principala diferenta este ca smartphone-urile sunt mai bine echipate pentru a gestiona sarcini legate de internet, cum ar fi navigarea pe internet, e-mailuri, social media, cumparaturi si asa mai departe.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition a fost anuntat

Cu toate acestea, ceea ce este interesant este ca Samsung a anuntat recent un nou telefon care se numeste Samsung Galaxy J2 Pro, un smartphone care nu vine cu conectivitate la internet.

Ideea este ca acest telefon Galaxy J2 Pro va fi destinat elevilor care nu doresc elemente de distragere a atentiei (sau pentru parintii care nu vor ca odraslele lor sa fie distrase) si persoanelor in varsta care ar putea fi coplesite de toate caracteristicile care vin cu un smartphone standard.

CITESTE SI:  Ce metoda extrema anti-trisat a folosit o scoala din India pentru elevi

Acest lucru inseamna ca smartphone-ul Galaxy J2 Pro va putea efectua apeluri, trimite mesaje si chiar captura fotografii, dar ii lipesec toate formele de conectivitate la internet, cum ar fi 2G, 3G si chiar WiFi.

Smartphone-ul Samsung Galaxy J2 Pro fara internet va veni cu aplicatii preinstalate, cum ar fi un dictionar offline. In plus, specificatiile telefonului Samsung Galaxy J2 Pro includ un display qHD Super AMOLED de 5 inci, un procesor quad-core de 1,4GHz, o baterie de 2800mAh care se poate inlocui, RAM de 1,5GB, un spatiu de stocare de 16GB, o camera principala de 8MP si una de 5MP.

CITESTE SI:  Cum raspunde AT&T la criza coronavirusului Wuhan

Acest smartphone Samsung Galaxy J2 Pro fara internet este lansat in prezent in Coreea de Sud, tara natala a Samsung, si nu suntem siguri daca exista planuri de a-l lansa in cele din urma si in alte tari.