fbpx

Cum este primul smartphone de gaming sprijinit de Xiaomi si ce pret are

Cum este primul smartphone de gaming sprijinit de Xiaomi si ce pret are

Desi producatorii mari de smartphone-uri se concentreaza pe imbunatatiri in domenii precum camera, dimensiunea ecranului si cat de subtire si usor pot ei produce un telefon, o piata de nisa interesanta a aparut. In ciuda dimensiunii lor mici, unii clienti sunt foarte interesati sa-si foloseasca smartphone-urile in principal pentru gaming.

Dupa teasere si leak-uri, se pare ca compania Black Shark sprijinita de Xiaomi si-a anuntat oficial smartphone-ul de gaming. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea telefoanelor Xiaomi, Black Shark a fost anuntat doar pentru piata chineza si probabil nu va fi lansat prea curand in Statele Unite sau in alte parti.

CITESTE SI:  De ce lansarea lui iPhone 12 a fost amanata oficial de Apple cu cateva saptamani

Acestea fiind spuse, ce determina ca Black Shark sprijinit de Xiaomi sa fie un smartphone de gaming? Pentru inceput, va fi propulsat de cele mai recente tehnologii mobile care includ utilizarea unui cip Qualcomm Snapdragon 845 tactat la 2,8GHz.

De asemenea, smartphone-ul de gaming sprijinit de Xiaomi va fi disponibil cu 6GB sau 8GB de RAM si va avea un sistem de racire care va ajuta la combaterea caldurii generate in timpul jocurilor.

Cat despre restul specificatiilor, se pare ca telefonul sprijinit de Xiaomi va veni cu un ecran de 5,99 inci cu rezolutie Full HD, ceea ce este putin dezamagitor daca luati in considerare faptul ca Razer Phone are o rezolutie mai mare si o rata de reimprospatare mai mare.

CITESTE SI:  Cat de scump de reparat va fi smartphone-ul iPhone 12 de la Apple

Exista o baterie de 4000mAh, capacitate mai mare decat majoritatea telefoanelor de pe piata de astazi, dar era de asteptat – ca doar e smartphone de gaming. Vor exista, de asemenea, o camera duala in partea din spate de 12MP si 20MP, o camera frontala de 20MP, un senzor de amprente si un microfon profesional in telefonul sprijinit de Xiaomi.

CITESTE SI:  Care smartphone e cel mai bun pentru YouTube si care nu prea

Black Shark a lansat de asemenea un accesoriu optional pentru smartphone-ul de gaming sprijinit de Xiaomi, accesoriu care se numeste Black Shark Gamepad si care, dupa cum indica numele, este un controler care poate fi atasat de smartphone-ul de gaming pentru a avea controale fizice de gaming. Cat despre pret, Black Shark sprijinit de Xiaomi va costa in jur de 477 de dolari – modelul de 6GB si 557 de dolari – modelul cu 8GB de RAM.