Cum elimina smartphone-ul Nubia X nevoia unui breton pe ecran

Cum elimina smartphone-ul Nubia X nevoia unui breton pe ecran

Producatorii chinezi au venit cu modalitati interesante de a elimina bretonul in favoarea smartphone-urilor care au ecrane care acopera aproape intreaga suprafata frontala.

Unii au optat pentru un mecanism slide pentru a elimina bretonul, dar Nubia a apucat pe o cu totul alta directie. Smartphone-ul Nubia X cu doua displayuri recent anuntat vine fara camere in partea din fata.

Utilizatorii vor trebui sa se bazeze pe camera duala din partea din spate pentru a captura selfie-uri. Aici isi dovedeste utilitatea ecranul OLED secundar din partea din spate a lui Nubia X.

CITESTE SI:  HTC One X10 a fost oficial lansat

Nubia X are un ecran LCD de 6,26 inci Full HD+ in partea din fata, ecran care acopera aproape toata suprafata frontala. Exista si un ecran secundar OLED de 5,1 inci cu o rezolutie de 1520 x 720 pixeli in partea din spate, iar smartphone-ul fara breton mai vine cu camera duala in partea din spate.

Implementarea este similara cu cea a lui Yota Phone, dar smartphone-ul Nubia X fara breton vine cu display OLED in partea din spate, ceea ce Yota Phone nu are. Dispozitivul Nubia X nu are camera frontala, asa ca va trebui sa folositi cele doua camere (16MP + 24MP) din spate pentru selfie-uri si apeluri video.

CITESTE SI:  De ce piata camerelor digitale nu are un viitor luminos

Ideea este ca trebuie doar sa intoarceti smartphone-ul fara breton si sa folositi ecranul secundar. Nimic nu impiedica displayul din spate sa functioneze ca display principal.

Dispozitivul fara breton are chiar si un senzor de amprente pe fiecare margine laterala, asa ca utilizatorii pot folosi orice ecran doresc. Displayul OLED din partea din spate poate fi folosit ca display pornit non-stop atunci cand nu este folosit in mod activ.

CITESTE SI:  Ce dispozitive chinezesti nu e indicat sa foloseasca democratii americani, potrivit DNC

Specificatiile smartphone-ului fara breton sunt demne de un smartphone de varf al anului 2018. Are un cip Snapdragon 845, 8GB de RAM si o baterie de 3800mAh. Preturile lui Nubia X incep de la 470 de dolari. Acesta va fi disponibil initial in China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *