fbpx

Cum e monstrul de smartphone Honor View 20 cu camera de 48MP

Cum e monstrul de smartphone Honor View 20 cu camera de 48MP

In Hong Kong a fost anuntat monstrul de telefon Honor View 20, succesorul smartphone-ului de anul trecut. Honor View 20 are un design full-display, adica are un ecran care acopera aproape intreaga suprafata frontala.

De asemenea, ecranul smartphone-ului este perforat pentru a integra camera frontala, in timp ce camera din spate are un nou senzor Sony de 48MP. Acea camera de 48MP din spate ofera o claritate exceptionala pentru fotografiile bine iluminate, multumita rezolutiei de 8000×6000.

In conditii de iluminare redusa, senzorul de 48MP al camerei poate trece pe un mod care creste senzitivitatea la lumina, reducand in acelasi timp rezolutia la 12MP.

CITESTE SI:  Imprimante hack-uite in toata lumea. Ce li s-a cerut victimelor prin hack

Senzorul Sony IMX586 de 48MP al camerei din spatele smartphone-ului Honor View 20 poate de asemenea captura fotografii la rezolutie completa cu o viteza de 30 cadre pe secunda. De asemenea, poate captura clipuri video 4K la 90 de cadre pe secunda, sau la rezolutie HD la 480 de cadre pe secunda (slow motion).

CITESTE SI:  Ce upgrade a cumparat un sofer Tesla fara sa intentioneze asta

Cei care au creat smartphone-ul au continuat sa implementeze caracteristici AI pentru camera de 48MP. Unele dintre ele sunt mai ascunse, dar altele sunt mai vizibile, cum ar fi recunoasterea imaginilor si modurile de scena.

In 2018, sub-brandul a implementat tehnici AI foarte avansate – cum ar fi segmentarea multi-level a imaginilor – si are unele dintre cele mai avansate tehnologii in acest domeniu.

Pentru a asigura o performanta AI ridicata, Honor View 20 este echipat cu un cip Huawei Kirin 980 care este folosit si de alte smartphone-uri Huawei.

CITESTE SI:  Ce pret are noua drona AirSelfie2, disponibila acum pentru cumparare

Honor View 20 se contureaza ca o evolutie semnificativa si isi depaseste predecesorul cu destul de mult. Va fi interesant de vazut cum se incadreaza in peisajul global al smartphone-urilor Android si ce performanta totala are camera de 48MP. Fiti pe faza pentru ca smartphone-ul se lanseaza in China pe 26 decembrie si pe data de 22 ianuarie 2019 la nivel international.