Cum e Mi Mix 3 5G – primul smartphone 5G al Xiaomi

Cum e Mi Mix 3 5G - primul smartphone 5G al Xiaomi

Xiaomi nu vrea sa rateze 5G, asa ca compania chineza a dezvaluit primul sau smartphone cu tehnologie mobila de a 5-a generatie la o conferinta de presa din Barcelona. Este vorba despre Mi Mix 3 5G, o varianta a unui telefon pe care compania chineza l-a lansat anul trecut.

Producatorii de smartphone-uri au intrat in plina forta la evenimentul MWC 2019 de la Barcelona. 5G este cuvantul cheie al anului, iar cativa dintre si-au dezvaluit acolo primele lor smartphone-uri cu tehnologie mobila de a 5-a generatie.

CITESTE SI:  Gionee F103 este primul telefon "Make in India"

Xiaomi este unul dintre acei producatori. Compania l-a dezvaluit pe Mi Mix 3 5G, primul sau smartphone cu tehnologie mobila de a 5-a generatie.

Acest telefon este de fapt versiunea 5G a unui telefon pe care Xiaomi l-a lansat deja in China anul trecut. Are acelasi corp ceramic si cadru din aluminiu.

De asemenea, pastreaza slider-ul magnetic care gazduieste camera frontala si senzorii. Procesorul si modemul sunt singurele diferente majore. Mi Mix 3 5G al Xiaomi este propulsat de cel mai nou procesor Snapdragon 855 al Qualcomm si mai vine si cu modemul X50 al acestei companii.

CITESTE SI:  HTC 10 a fost dezvaluit oficial

Restul caracteristicilor raman la fel. Smartphone-ul Xiaomi e capabil sa inregistreze clipuri video slow-motion la 960 de cadre pe secunda si vine cu buton fizic Google Assistant.

Xiaomi a colaborat cu mai multi operatori de telefonie mobila din Europa pentru a aduce acest smartphone pe piata. Printre acei operatori se numara Vodafone, Sunrise, Orange, Telefonica si TIM.

CITESTE SI:  Ce camera impresionanta ar putea avea smartphone-ul Huawei P30

Compania chineza va oferi acest smartphone Mi Mix 3 5G in culorile albastru si negru la un pret de 599 de euro incepand cu luna mai a acestui an. Avand in vedere ca Xiaomi nu-si vinde oficial telefoanele in Statele Unite inca, nu se stie cand vor putea clientii din Statele Unite sa cumpere un telefon de la compania chineza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *