fbpx

Cum de smartphone-ul metalic Google Pixel 5 suporta incarcare wireless

Cum de smartphone-ul metalic Google Pixel 5 suporta incarcare wireless

O noua dezamsablare a lui Pixel 5 a dezvaluit cum a reusit compania Google din SUA sa permita acestui smartphone metalic sa suporte incarcare wireless. Pentru ca in general telefoanele din sticla accepta incarcare fara fir.

Te roade curiozitatea cum de smartphone-ul Pixel 5 al companiei din Statele Unite accepta incarcare wireless desi are un corp predominant metalic?

Google a explicat vag modul in care acest lucru functioneaza, dar o dezmembrare facuta de PBKReviews a oferit niste clarificari mai detaliate despre noul smartphone metalic. Exista un decupaj in mijlocul carcasei din aluminiu care permite bobinei de incarcare wireless a unui incarcator fara fir sa incarce telefonul.

CITESTE SI:  Sony Xperia Z5 va fi altfel decat smartphone-urile Xperia Z de pana acum

Acest design e destul de familiar, dar acum vine cu unele optimizari. Compania din Statele Unite a inclus antene 5G cu unde milimetrice langa butoanele de volum si in marginea superioara, iar clamele mentin ecranul atasat ferm pentru a preveni defectele unor smartphone-uri Pixel 4.

CITESTE SI:  iPhone 7 nu va trece la display OLED, ci va ramane la panoul LCD [zvon]

Totusi, e nevoie si de alte imbunatatiri. iFixit a mentionat ca compania Google din SUA foloseste o placa de baza similara cu cea de pe Pixel 4, limitand spatiul pentru acumulator si pentru alte componente.

Dezasamblarea reflecta abordarea precauta a companiei americane Google cu privire la noul smartphone metalic Pixel 5. Desi compania Google din Statele Unite e dispusa sa foloseasca acea modalitate inteligenta de a permite telefonului metalic Pixel 5 sa accepte incarcare wireless, aceasta nu e o revolutionare radicala.

CITESTE SI:  Samsung: Scanarea palmei ar putea fi urmatoarea caracteristica biometrica de securitate

Compania se concentreaza pe livrarea elementelor fundamentale la un pret competitiv, ceea ce implica aparent un design mai traditional. Ce parere ai despre modalitatea folosita de Google pentru ca smartphone-ul metalic Pixel 5 sa suporte incarcare wireless?