fbpx
Cum dauneaza trepidatiile motocicletelor iPhone-urilor, conform Apple

Cum dauneaza trepidatiile motocicletelor iPhone-urilor, conform Apple

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a dezvaluit pe pagina sa de asistenta cum anume trepidatiile unei motociclete in miscare pot afecta iPhone-urile asezate in suportul acelor motociclete.

Exista suporturi proiectate care permit motociclistului sa-si gazduiasca iPhone-ul sau orice alt telefon. Acest lucru permite motociclistului sa foloseasca Google Maps pentru a se orienta in spatiu, mai ales daca acea persoana se ocupa cu livrarile.

Cu toate acestea, se pare ca acele suporturi ar putea fi mai daunatoare decat benefice, mai ales pentru camera telefonului.

CITESTE SI:  De ce Apple spune ca tehnologia Qualcomm e cea mai buna

Conform unor informatii de pe pagina de asistenta a companiei Apple din Statele Unite, trepidatiile motocicletei in timpul deplasarii pot dauna camerei iPhone-ului in timp. Potrivit companiei Apple din Statele Unite, acest lucru se datoreaza functiei de stabilizare a camerei.

Conform companiei Apple din Cupertino, Statele Unite: “Cu toate acestea, cum e si cazul multor dispozitive electronice de consum care includ stabilizare, expunerea pe termen lung la trepidatii de inalta amplitudine pe anumite frecvente pot degrada performanta camerei”.

CITESTE SI:  Lenovo Z5 Pro GT: Primul smartphone cu 12GB de RAM are un pret surprinzator de mic

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a adaugat: “Motoarele puternice ale motocicletelor genereaza trepidatii de inalta amplitudine care sunt transmise prin sasiu si ghidon. Nu recomandam sa atasati iPhone-ul la motociclete de inalta putere sau voluminoase din cauza amplitudinii trepidatiilor in anumite intervale de frecventa pe care le genereaza”.

CITESTE SI:  Reclama la iPhone 7 din Hong Kong are o traducere ridicola

Deci, daca se intampla sa te deplasezi cu motocicleta si sa atasezi iPhone-ul in suportul acesteia, retine ca compania Apple din Cupertino, SUA, iti recomanda sa renunti la acest obicei daunator camerei iPhone-ului, din cauza trepidatiilor. Nu suntem siguri daca acest lucru se aplica si la alte branduri si modele de telefoane.