fbpx
Cum ar putea smartphone-ul OnePlus 8T sa preia din valva din jurul lui iPhone 12

Cum ar putea smartphone-ul OnePlus 8T sa preia din valva din jurul lui iPhone 12

Viitorul smartphone de varf OnePlus 8T al companiei din China s-ar putea sa incerce sa preia din valva din jurul telefonului iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite. Si s-a dezvaluit cum anume va prelua OnePlus 8T din acea valva.

Esti nerabdator sa apara urmatorul smartphone de varf al companiei din China? Daca da, s-ar putea sa fii interesat de faptul ca aceasta companie a confirmat ca viitorul sau smartphone de varf, OnePlus 8T, va fi lansat oficial pe 14 octombrie.

CITESTE SI:  Cum lupta reteaua sociala Facebook cu conturile false

Asta conform unui clip video teaser recent pe care compania chineza OnePlus l-a incarcat pe YouTube. Ceea ce e interesant la acesta data de lansare e ca aceasta coincide cu lansarea smartphone-ului iPhone 12 al Apple si e posibil ca acest lucru a fost intentionat.

Poate ca compania din China spera ca anuntul sau pentru OnePlus 8T va prelua o parte din valva din jurul companiei Apple si lui iPhone 12. Compania americana inca nu a anuntat oficial data pentru evenimentul de lansare al telefonului sau.

CITESTE SI:  Cum le permite China cetatenilor sa-si vada datornicii din jurul lor

Cu toate acestea, sursa Jon Prosser a indicat anterior ca iPhone 12 ar putea fi anuntat in saptamana care incepe de pe 12 octombrie, ceea ce inseamna ca Apple ar putea anunta noul telefon pe 13 octombrie, marti.

Compania din Statele Unite pare sa prefere sa anunte marti produse, asa cum a procedat cu smartphone-ul iPhone 11 in 2019 si in cazul evenimentului “Time Flies” de martea trecuta in care a fost anuntat noul smartwatch Apple Watch Series 6 si noile iPad-uri.

CITESTE SI:  Autonomia bateriei lui iPhone 8 Plus ar putea fi cea mai buna din istoria Apple

Este evident ca smartphone-ul iPhone 12 din acest an ar putea fi anuntat marti si, drept urmare, evenimentul lui OnePlus 8T de miercuri ar putea pune in umbra anuntul companiei Apple.

In orice caz, va trebui ca publicul sa astepte ca sa afle cand va anunta Apple smartphone-urile iPhone 12. Pe de alta parte, fanii companiei chineze si utilizatorii Android vor putea afla detaliile oficiale despre OnePlus 8T pe data de 14 octombrie.