fbpx
Cu ce vine nou Android 11 pentru smartphone-uri

Cu ce vine nou Android 11 pentru smartphone-uri

Update-ul Android 11 al sistemului de operare mobil al companiei Google din Statele Unite a fost lansat, mai intai pe smartphone-urile Pixel. S-au dezvaluit o parte dintre functiile noi si imbunatatirile pe care le va oferi utilizatorilor de telefoane.

Daca erai nerabdator sa descoperi modificarile, imbunatatirile si noile functii din noua versiune, retine ca compania Google din Statele Unite a lansat oficial Android 11, cel mai recent update al sistemului sau de operare.

CITESTE SI:  Ce companie aeriana ofera filme VR pentru pasageri in timpul zborului

Desigur, noul update al sistemului ajunge mai intai pe smartphone-urile Google Pixel, dar speram ca in curand se va lansa si pe restul de dispozitive.

Compania Google din Statele Unite a mentionat, de asemenea, ca update-ul va ajunge astazi pe anumite smartphone-uri Xiaomi, OnePlus si Oppo. Android 11 va veni cu o serie de modificari ale sistemului, cum ar fi introducerea unor controale imbunatatite de confidentialitate (utilizatorii avand un control imbunatatit asupra permisiunilor aplicatiilor lor, prin revocarea permisiunilor de fiecare data cand aplicatia este inchisa).

CITESTE SI:  De ce Instagram a furat numele de utilizator al unui individ si l-a dat familiei regale britanice

De asemenea, a fost implementata o actualizare a notificarilor, notificarile din mesaje fiind acum separate de alte notificari. Exista, de asemenea, o noua functie de inregistrare a ecranului, ceea ce nu este chiar nou, dar e in cele din urma integrata in sistemul de operare al Google.

CITESTE SI:  Ce schimbari a adus Google pentru cea de-a 10-a aniversare a browserului Chrome

Acestea fiind spuse, daca nu detii niciunul dintre smartphone-urile mentionate deasupra, nu e clar cand va fi disponibil Android 11 pe telefonul tau.

Ar trebui sa te tii la curent pentru a fi pe faza cand noul update al sistemului de operare poate fi instalat si pe telefonul tau. Ce parere ai despre noul update Android 11 al companiei Google din SUA pentru smartphone-uri?