fbpx

Cu ce trupa de K-Pop colaboreaza Samsung pentru smartphone-ul Galaxy S20+ 5G si castile wireless Galaxy Buds+

Cu ce trupa de K-Pop colaboreaza Samsung pentru smartphone-ul Galaxy S20+ 5G si castile wireless Galaxy Buds+

Compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat o colaborare cu o trupa de K-Pop pentru a-si promova smartphone-ul Galaxy S20+ 5G si castile wireless Galaxy Buds+. Cei care precomanda unul dintre aceste dispozitive editie speciala, se vor alege cu anumite beneficii, pe langa niste dispozitive inedite.

Compania Samsung din Coreea de Sud spera sa-i imbie pe fanii K-Pop pe piata, pentru un nou smartphone sau pentru o noua pereche de casti wireless.

Printr-o colaborare cu trupa de K-Pop – BTS. Compania Samsung din Coreea de Sud a format o colaborare cu artistii K-Pop pentru a lansa o editie speciala a smartphone-ului Galaxy S20+ 5G si o pereche de Buds+ editie speciala care vin cu logoul trupei si cu culoarea violet pentru care membrii trupei sunt cunoscuti.

CITESTE SI:  Coreea de Sud creeaza semne de siguranta pentru mers si texting

Smartphone-ul Samsung Galaxy S20+ 5G BTS Edition vine deblocat, este confectionat din sticla si metal si vine cu tematicele BTS si cu platforma de comunitate BTS – Weserve. In plus, fanii primesc autocolante decorative si carduri foto cu membrii trupei de K-Pop, drept bonus.

CITESTE SI:  Reteaua sociala care ar adopta abonamentul

Castile wireless Buds+ ale companiei Samsung din Coreea de Sud si carcasa de incarcare editie speciala BTS vin de asemenea cu aceeasi tematica si vor fi livrate cu carduri foto cu membrii grupului de artisti.

Acest smartphone si aceste casti wireless ale companiei sud-coreene vor fi disponibile pentru precomanda in perioada 19 iunie – 8 iulie pe site-ul companiei Samsung si pe Amazon, iar acestea vor fi livrate pe 9 iulie – aniversarea BTS Army.

CITESTE SI:  Cum se poate investi in tehnologie pentru restaurante ieftin

Cei care precomanda un smartphone Galaxy S20+ 5G pot primi o pereche de casti Galaxy Buds+ cu o reducere de 50%, in timp ce cei care precomanda o pereche de casti wireless Galaxy Buds+ vor primi un incarcator wireless cu tematica trupei de K-Pop – BTS. Pe langa asta, compania Samsung din Coreea de Sud ofera postere gratuite cu trupa de K-Pop pentru oricine plaseaza o precomanda pentru smartphone sau pentru castile wireless.