fbpx

Cu ce noua culoare ar putea veni iPhone 12, noul smartphone Apple

Cu ce noua culoare ar putea veni iPhone 12, noul smartphone Apple

Smartphone-urile iPhone 12 ale companiei Apple din SUA se vor lansa in acest an, dar cu o intarziere de cateva saptamani. Cu toate acestea, poate ca va merita asteptarea, pentru ca noile telefoane ar putea veni cu o noua culoare. De asemenea, s-a dezvaluit ce design vor avea viitoarele telefoane.

Lansarea smartphone-ului iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite a fost amanata cu cateva saptamani, dupa cum a confirmat anterior chiar Apple.

Se crede ca iPhone 12 se va lansa in doua jumatate a lunii octombrie. Atunci cand smartphone-ul se va lansa, utilizatorii Apple se pot astepta la o noua culoare pentru telefoanele acestei companii: albastru.

CITESTE SI:  Suma uriasa generata de jocul Call of Duty: Mobile in prima zi

Asta conform unei stiri de DigiTimes care sustine ca compania din SUA va opta pentru o noua culoare pentru smartphone-urile sale, dupa ce anul trecut a lansat telefoane de verde inchis.

In acest caz, optiunea de culoare pe care Apple o va oferi va veni sub forma unui albastru inchis. Aceasta nu e prima data cand apar astfel de zvonuri, desi zvonurile anterioare indicau o nuanta de albastru deschis, nu inchis.

CITESTE SI:  Un viitor MacBook ar putea fi primul laptop Apple cu acest ecran

Intr-un fel, noua culoare pare sa aiba acelasi ton ca culoarea verde oferita smartphone-urilor Apple de anul trecut. Au aparut deja concepte care descriu un iPhone 12 albastru, iar daca produsul final arata ca acele concepte, ne putem declara incantati.

Pe langa o noua culoare, se crede ca smartphone-urile iPhone 12 din acest an vor veni cu un nou design, design care s-ar inspira de la tableta iPad Pro.

CITESTE SI:  Ce site-uri web va scoate browserul Google Chrome in evidenta

Va exista un ecran cu mai multi inci pe diagonala, pe langa suport pentru tehnologia mobila 5G. Ce parere ai despre asta? Astepti cu nerabdare smartphone-urile iPhone 12 ale companiei Apple din SUA? Te incanta ideea ca aceste telefoane ar putea fi albastre?