fbpx

Cu ce imbunatatiri mari ar putea veni iPhone-urile din 2020 ale Apple

Cu ce imbunatatiri mari ar putea veni iPhone-urile din 2020 ale Apple

Compania Apple din Cupertino isi va lansa iPhone-urile pentru 2019 pe data de 10 septembrie. Cu toate acestea, se pare ca analistii au inceput deja sa ofere previziuni despre iPhone-urile din 2020. De exemplu, analistul Ming-Chi Kuo a dezvaluit ca smartphone-urile Apple din 2020 vor veni cu trei imbunatatiri principale.

Inca de cand Apple a prezentat iPhone X in 2017, compania a pastrat acelasi design pentru smartphone-urile sale din 2018 si se asteapta ca designul va fi pastrat si pentru cele din 2019.

CITESTE SI:  Xiaomi Redmi Note 3 Pro a fost anuntat oficial

Daca te-ai plictisit de acest design, atunci poate ca ar trebui sa zici “pas” la iPhone-urile din acest an si sa le astepti pe cele din 2020. Asta pentru ca, conform analistului Ming-Chi Kuo, in 2020 Apple va veni cu un nou design pentru smartphone-urile sale.

Analistul nu a intrat in detalii, dar el sustine ca designul va fi una dintre cele trei imbunatatiri cheie pe care compania Apple le va realiza pentru smartphone-urile sale din 2020.

CITESTE SI:  In ce stare a fost gasit un iPhone X de catre niste scafandri scufundat de cateva zile

Celelalte doua includ suportul 5G si upgrade-ul camerelor. Am auzit zvonuri conform carora tehnologia 5G ar putea sosi in 2020 pe iPhone, iar noua stire creste credibilitatea acelor zvonuri.

Nu e clar daca stirea e adevarata sau nu. De asemenea, nu e clar ce tip de imbunatatiri de camera vor exista. Asta pentru ca se asteapta ca iPhone-urile din acest an vor veni cu un nou sistem de camera tripla, asa ca nu e clar ce imbunatatiri legate de camera ar mai putea realiza Apple pentru smartphone-urile sale din 2020.

CITESTE SI:  O imagine spion cu displayul viitorului smartphone Sony Xperia Z4

Acestea fiind spuse, analistul Ming-Chi Kuo nu mentioneaza despre senzorul Touch ID in-display, ca fiind una dintre noile caracteristici. Recent, s-a indicat ca aceasta caracteristica ar putea sosi pe iPhone-urile companiei Apple de anul viitor. Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla.

Sursa imagine: Flickr.com