fbpx

Cu ce functii noi vine iOS 14 pentru iPhone-uri

Cu ce functii noi vine iOS 14 pentru iPhone-uri

Compania Apple din Statele Unite a lansat oficial sistemul de operare iOS 14 pentru iPhone-uri si cel iPadOS 14 pentru iPad-uri. Cele doua pot fi descarcate si instalate pe dispozitive chiar acum. Sistemul de operare iOS 14 are noi functii destul de interesante pentru iPhone.

Utilizatorii de iPhone-uri si iPad-uri care erau nerabdatori sa incerce cel mai nou update iOS si iPadOS, vor fi incantati de faptul ca compania Apple din Statele Unite a lansat intre timp oficial sistemele de operare iOS 14 si iPadOS 14.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. Cand renunta Apple si Google la instrumentul pentru urmarirea contactilor

Ambele update-uri software pentru iPhone-urile si iPad-urile companiei Apple sunt acum disponibile pentru download. Update-urile au dimensiuni de peste 2GB, dar acest lucru nu e surprinzator, avand in vedere multitudinea de modificari si imbunatatiri.

Sistemul de operare pentru smartphone va veni cu functii noi, cum ar fi widget-uri care pot fi acum plasate mai in centrul ecranului de pornire. De asemenea, compania americana Apple a realizat unele modificari ale modului in care sunt stocate aplicatiile pe iPhone-uri, acestea fiind sortate in mod automat in ceea ce Apple numeste Biblioteca de Aplicatii.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea noul nivel scump "Ultra" al Netflix

Acest lucru va permite utilizatorilor sa aiba un ecran de pornire de o singura pagina si mai ordonat, daca prefera. De asemenea, Apple a facut schimbari si imbunatatiri la confidentialitate, existand noi functii, cum ar fi App Clips care le permite utilizatorilor sa foloseasca temporar si sa acceseze aplicatii fara a fi neaparat nevoie sa le descarce.

CITESTE SI:  De ce un oras interzice trotinetele electrice

Exista modificari si la Mesaje, utilizatorii de iPhone-uri putand fixa mesajele preferate deasupra si asa mai departe. Ce parere ai despre noile functii oferite de noul sistem de operare mobil iOS 14 lansat de compania Apple din Statele Unite pentru iPhone-uri? Exista aici vreo functie pe care doreai ca compania americana sa o implementeze in iOS 14?