fbpx

Cu cat extinde Samsung update-urile Android pentru smartphone-urile de varf

Cu cat extinde Samsung update-urile Android pentru smartphone-urile de varf

Compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat ca va extinde suportul de update-uri Android pentru smartphone-urile sale de varf. Pana acum, aceste update-uri Android erau oferite timp de pana la doi ani, dar acum acea perioada a fost extinsa de producatorul sud-coreean.

In cadrul evenimentului sau Galaxy Unpacked, compania sud-coreeana Samsung a anuntat ca va sustine cele mai noi dispozitive cu update-uri Android pentru pana la trei generatii.

Pana acum, compania Samsung din Coreea de Sud a oferit doi ani de update-uri Android. La suprafata, acest lucru inseamna ca Samsung va oferi actualizari actualelor smartphone-uri de varf, cum ar fi Galaxy Note 20, timp de 3 ani, dar lucrurile sunt cam neclare.

CITESTE SI:  Ce cip ar putea avea Samsung Galaxy Note 9, potrivit unor benchmark-uri recente

Textul de exonerare indica faptul ca “Disponibilitatea actualizarilor de functii si securitate poate varia in functie de dispozitiv si de tara. Update-uri suportate pentru modelele de varf de la Galaxy S10 (Android 9) sau mai noi”.

CITESTE SI:  VIDEO: OnePlus 5 VS iPhone 7 Plus intr-un test de viteza. Rezultatul este surprinzator

Deci, daca ai un Galaxy S10, asta inseamna ca compania sud-coreeana Samsung ii va oferi actualizari pana la Androd 12, atunci cand acea versiune va aparea. Aceasta politica se aplica si dispozitivelor Galaxy S20 care au fost lansate mai devreme in acest an si, bineinteles, smartphone-urilor de varf Galaxy Note 20 impreuna cu alte telefoane in viitor.

Dar in afara de aceste smartphone-uri, lucrurile nu sunt clare. Politica se aplica “modelelor de varf”, ceea ce indica faptul ca dispozitive cum ar fi smartphone-urile Galaxy A vor avea parte de doi ani de update-uri Android.

CITESTE SI:  Samsung ar lucra la o noua aplicatie de stiri cu suport pentru podcast-uri si Bixby Voice

In orice caz, schimbarea aduce smartphone-urile de varf Samsung la nivelul Google, companie care ofera pentru smartphone-urile Pixel update-uri Android timp de cel putin 3 ani de la data lansarii. Compania Samsung din Coreea de Sud de obicei lanseaza patch-uri de securitate dincolo de acea perioada de doi ani.