fbpx

VIDEO: Copiii aleg intre iPhone 6 si Samsung Galaxy S6

Copiii aleg intre iPhone 6 si Samsung Galaxy S6

Daca ar fi sa intrebam adolescentii sau adultii care smartphone este mai bun – iPhone 6 sau Samsung Galaxy S6, am asista probabil la o dezbatere care ar continua probabil la nesfarsit, asa ca de ce sa ne deranjam, nu?

Asadar, oare ce spun copiii atunci? Vor avea copiii o altfel de abordare in ceea ce priveste smartphone-ul care ar putea fi cel mai bun, punand brandul si marketingul deoparte si aplicand perspectiva lor unica?

CITESTE SI:  Ce alte aplicatii acceseaza clipboard-ul pe iPhone-urile companiei Apple

Ei bine, asta este ceea ce a incercat Business Insider sa afle atunci cand le-au cerut mai multor copii sa aleaga intre oricare dintre cele doua smartphone-uri Samsung Galaxy S6 si iPhone 6.

Evident ca acesti copii nu sunt experti in smartphone-uri si nu vor fi in masura sa faca diferenta dintre un cip Exynos si unul A8, dar, cum am spus, cei mici tind sa aiba o perspectiva mai nevinovata si unica asupra lucrurilor, lucru care a facut ca acest clip video sa fie atat de distractiv.

CITESTE SI:  Au fost dezvaluite nivelurile de performanta ale lui iPhone 6 Plus dupa activarea modului low-power

Unii dintre copii au subliniat impactul pe care Apple l-a avut asupra culturii pop, impact care a facut ca toata lumea sa vrea un iPhone chiar daca acestia nu prea au un motiv bun. Unul dintre copii a ales pur si simplu iPhone 6 deoarece acesta parea mai aratos.

CITESTE SI:  Cum sunt bratele robotice ale Samsung

Unul dintre cei mici chiar a subliniat faptul ca smartphone-ul Samsung Galaxy S6 pare a fi mai complicat de folosit, dar presupunem ca acest lucru are de-a face mai mult cu platforma Android a Google decat cu smartphone-ul Samsung in sine.

In cele din urma, iPhone 6 a castigat cu o marja considerabila de 6:1, dar ce credeti voi despre asta? Care telefon ai fi ales daca ai fost un copil?