fbpx

Conglomeratul vietnamez care ar putea cumpara businessul de smartphone-uri LG

Conglomeratul vietnamez care ar putea cumpara businessul de smartphone-uri LG

Potrivit unei stiri de la publicatia BusinessKorea din Coreea de Sud, compania sud-coreeana LG isi va vinde businessul de smartphone-uri unui conglomerat vietnamez. Acel conglomerat vienamez e destul de important in Vietnam si e implicat intr-o multime de domenii, se pare.

Dupa ce a infirmat initial ca isi va vinde businessul de smartphone-uri, s-a dezvaluit mai tarziu ca compania LG din Coreea de Sud chiar asta are de gand.

Desi nu exista informatii sigure, compania din Coreea de Sud a declarat ca are in vedere acest lucru si ca aceasta este una dintre optiunile sale. Acum, conform unei stiri de BusinessKorea, se pare ca LG ar putea avea un potential cumparator pentru businessul sau de smartphone-uri.

CITESTE SI:  Cipuri Exynos pentru PC-uri Windows. Ce obstacole are de depasit Samsung

Stirea sustine ca compania din Coreea de sud ar putea fi interesata sa vanda acel business unui conglomerat vietnamez care se numeste Vingroup. Acest conglomerat vietnamez e destul de imens in Vietnam si se estimeaza ca reprezinta 14% din capitalizarea de piata totala a companiilor listate in Vietnam.

CITESTE SI:  Cum ar putea arata primul smartphone Nokia cu 5 camere

Se pare ca acel conglomerat vietnamez e implicat intr-o multitudine de businessuri, inclusiv hoteluri, proprietati imobiliare, distributie, constructii, automobile si smartphone-uri, ceea ce ar putea explica de ce ar fi interesat sa cumpere businessul de smartphone-uri al LG.

Achizitia i-ar oferi conglomeratului vietnamez un impuls incredibil. De fapt, Vingroup a lucrat cu LG in ultimii ani in baza unui contract ODM, asa ca cumpararea diviziei de smartphone-uri LG ar putea fi un progres si i-ar permite sa patrunda si pe piata din SUA.

CITESTE SI:  Foxconn lucreaza, se pare, la carcase in intregime din sticla pentru iPhone-ul pentru 2017

Cu toate acestea, asa cum s-a subliniat anterior, acest acord de cumparare a businessului de smartphone-uri al LG nu a fost inca anuntat oficial, asa ca va fi nevoie de rabdare pana ce va fi anuntat un acord. Daca va fi anuntat.

Facebook