fbpx
Companiile care ar putea produce pentru smartphone-uri ecrane de 14,1 inci

Companiile care ar putea produce pentru smartphone-uri ecrane de 14,1 inci

Dimensiunile ecranelor smartphone-urilor noastre au evoluat si au parcurs un drum foarte lung in timp. Cu toate acestea, ne imaginam ca probabil inca exista cazuri in care ne-am dori un ecran urias pentru smartphone-uri.

Conform unei stiri din Coreea de Sud, se pare ca doua companii doresc sa creeze ecrane de 14,1 inci pentru telefoane. Stirea sustine ca atat compania Samsung cat si compania LG ar putea lucra la ceva.

Se spune ca companiile Samsung si LG lucreaza la ecrane portabile uriase care ar permite utilizatorilor sa-si conecteze smartphone-urile la acestea pentru a avea la dispozitie un monitor urias.

CITESTE SI:  Phil Schiller sustine ca iPhone X parea "imposibil" la un moment dat

Acest lucru poate fi util la editarea de fotografii sau clipuri video, sau daca ai nevoie sa alcatuiesti o prezentare PowerPoint din mers. Se spune ca ecranul pentru smartphone-uri al companiei Samsung se va numi DeXbook si va avea o dimensiune de 14,1 inci si un acumulator de 10.000mAh.

Monitorul companiei LG se va numi Cloud Top si va avea tot o dimensiune de 14,1 inci, dar va veni cu un acumulator de doar 5000mAh. Trebuie remarcat faptul ca atat Samsung cat si LG au oferit functii software in trecut (cum ar fi DeX Mode al companiei Samsung) care le permit utilizatorilor sa le ofere smartphone-urilor o experienta desktop cand sunt conectate la un monitor, asa ca noile vesti par o evolutie fireasca.

CITESTE SI:  Ce avantaje au bancomatele Bitcoin din New York fata de schimburile online

Cu toate acestea, nu e clar cine ar dori sa duca cu el un monitor extern de 14,1 inci pentru smartphone in loc de o tableta. Asta mai ales avand in vedere zvonurile care spun ca monitorul de 14,1 inci e doar un ecran fara capabilitate touchscreen iar utilizatorii inca trebuie sa-si conecteze propriile periferice.

CITESTE SI:  Ce alta companie de smartphone-uri va oferi incarcare rapida de 100W

Oricum ar fi, trateaza aceste informatii cu o doza de precautie. Dar avand in vedere ca evenimentul MWC 2020 a fost anulat, e posibil ca am putut fi aflat despre aceste ecrane de smartphone atunci.