fbpx

Compania Xiaomi a lansat un smartphone din bambus

Compania Xiaomi a lansat un smartphone din bambus

Se pare ca smsrtphone-ul Xioami Mi Note va deveni mai elegant, mai ales ca Natural Bamboo Edition s-a lansat la un pret echivalent de 370 de dolari. Retine ca acest model editie speciala va veni cu specificatii tehnice similare cu smartphone-ul Xiaomi Mi Note obisnuit, cu exceptia exteriorului din bambus, desigur.

Noul smartphone Xiaomi Mi Note Natural Bamboo Edition din bambus este propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon 801 quad-core cu un procesor grafic Adreno 330. Smartphone-ul Xiaomi mai are un display Full HD (1080 x 1920) IPS de 5,7 inch cu o densitate a pixelilor de 386ppi, 3GB de RAM si este propulsat de sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. Pe langa asta, smartphone-ul din bambus va avea de asemenea suport pentru retele 4G – nu doar pe unul, ci pe ambele sloturi SIM. Ce ziceti despre asta?

CITESTE SI:  Nokia cumpara Alcatel-Lucent pentru 15,6 miliarde de euro

Smartphone-ul Xiaomi Mi Note a primit o noua varianta numita Xiaomi Mi Note Natural Bamboo Edition care este mai eleganta dar cu acelasi hardware si are un pret de 370 de dolari. Noul smartphone cu carcasa realizata din bambus va avea un display full HD de 5,7 inch cu o densitate de 386ppi, un cip Snapdragon 801 quad-core cu grafica Adreno 330 si 3GB de RAM.

CITESTE SI:  India depaseste Statele Unite si devine a doua cea mai mare piata de smartphone-uri din lume

De asemenea, Xiaomi Mi Note din bambus  are o camera principala de 13MP dual-tone cu blit dual-LED si una frontala de 4MP pentru selfie-uri. Mai mult, ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat, suporta conectivitate 4G pentru ambele SIM-uri si este echipat cu un acumulator de 3000mAh.

CITESTE SI:  De ce India a depasit SUA ca piata de smartphone-uri

Ramane de vazut cat de interesati vor fi clientii de aceasta editie cu carcasa din bambus a smartphone-ului. Daca Xiaomi Mi Note Natural Bamboo Edition va avea succes, s-ar putea sa ramanem fara bambusi. Si daca lemnul ala se umfla ca parchetul daca-l scapi in apa? Dar pare elegant, nu?