fbpx

Compania uriasa ce produce cipuri de 16GB de RAM pentru smartphone-uri

Compania uriasa ce produce cipuri de 16GB de RAM pentru smartphone-uri

Cantitatea de RAM (memorie aleatorie) ridicata garanteaza o performanta inalta pe cam orice dispozitiv inteligent, inclusiv smartphone-urile. La inceputurile telefoanelor inteligente, cantitatea de memorie aleatorie pe care o puteau integra acestea era infima dupa standardele din ziua de azi si se pare ca in curand smartphone-urile cu 16GB de RAM vor deveni ceva normal. O uriasa companie va incepe sa produca astfel de cipuri cu 16GB de memorie. Este vorba despre Samsung.

In trecut, era ceva rar sa vezi smartphone-uri cu 1GB de RAM. Cu toate acestea, in ziua de azi, smartphone-urile cu 8GB de memorie aleatorie au devenit ceva obisnuit si se pare ca 16GB de memorie vor deveni in curand noul standard.

CITESTE SI:  De ce viitoarele smartphone-uri Samsung ar putea avea camere frontale in spatele displayurilor

Asta spera compania uriasa care va incepe sa produca in masa cipuri de 16GB de RAM pentru telefoane inteligente. Compania a anuntat ca va produce in curand cipuri LPDDR5 de 16GB de memorie pentru smartphone-urile de varf.

CITESTE SI:  Ce preturi are noul smartwatch Oppo Watch

Dupa cum se pare, exista in ziua de azi un numar de smartphone-uri pe piata care vin cu 16GB de RAM, iar telefonul recent lansat Samsung Galaxy S20 Ultra este unul dintre telefoanele care vor profita de noul cip al Samsung.

Conform companiei uriase Samsung din Coreea de Sud, noile cipuri de 16GB de RAM vor avea o frecventa de 5500Mbps, ceea ce inseamna ca sunt cu 30% mai rapide decat modulele LPDDR4X.

CITESTE SI:  Ce pret urias are primul hotspot 5G al Inseego

De asemenea, modulele Samsung vor fi mai eficiente energetic in comparatie cu cipurile anterioare, ceea ce inseamna ca ar trebui sa consume mai putina energie din acumulator.

Compania uriasa Samsung din Coreea de Sud nu a mentionat ce companii vor folosi noile cipuri de 16GB de RAM, dar sa nu fii surprins daca smartphone-urile cu acest modul de la compania Samsung din Coreea de Sud vor incepe sa fie lansate chiar din acest an.