fbpx

Compania cu un smartphone cu ecran rulabil

Compania cu un smartphone cu ecran rulabil

O anumita companie a dezvaluit un concept de smartphone cu ecran rulabil, adica care poate fi rulat. E ceva diferit de telefoanele pliabile si poate fi superior acestor telefoane. Deocamdata, smartphone-ul cu ecran rulabil de la acea companie nu poate fi cumparat.

In ceea ce priveste tehnologia de displayuri flexibile, exista displayuri rulabile (care pot fi rulate). De fapt, compania LG din Coreea de Sud a vandut TV-ul sau – care se poate rula – incepand cu anul acesta, asa ca astfel de displayuri pot exista si se pot crea.

CITESTE SI:  Masina electrica Tesla care va primi un acumulator revolutionar si ieftin

Dar ce-ar fi daca ai integra intr-un smartphone un ecran rulabil? La asta lucreaza Oppo din China. De fapt, compania din China a prezentat un dispozitiv concept care se numeste Oppo X 2021.

Acesta are un ecran rulabil care ii permite sa se transforme intr-un dispozitiv tip tableta. Telefonul producatorului Oppo din China are un display de 6,7 inci care, atunci cand este extins, poate ajunge la 7,4 inci, plasandu-l in categoria mini-tabletelor.

CITESTE SI:  VIDEO: Un nou clip video arata ca Face ID din iPhone X poate fi pacalita de masti

E ceva foarte interesant, dar, din pacate, acest dispozitiv e doar la stadiul de concept in acest moment. Iar compania Oppo din China nu va vinde telefonul, cel putin nu momentan.

Poate ca compania din China incearca sa evaluezeze opinia publica pentru a decide daca ar trebui sa lanseze un astfel de telefon, iar deocamdata va trebui sa ne imaginam cum ar fi un astfel de smartphone.

CITESTE SI:  VIDEO: Care platforma dintre iOS 9 si Android M este mai rapida?

Oppo sustine ca acest telefon are mecanisme proiectate pentru a reduce solicitarea asupra ecranului. Asta spre deosebire de telefoanele pliabile in care majoritatea solicitarilor au loc asupra balamalei.

Vor fi aceste dispozitive superioare smartphone-urilor pliabile? Aceasta posibilitate exista. Dar ce parere ai tu despre asta? Vor fi smartphone-urile cu ecran rulabil superioare celor pliabile?