fbpx

Compania cu un incarcator wireless incredibil de 80 de wati

Compania cu un incarcator wireless incredibil de 80 de wati

O anumita companie a prezentat un incarcator wireless foarte capabil si care poate incarca un smartphone cu acumulator de 4000mAh in 19 minute. Acel sistem al companiei este unul de 80 de wati, fiind superior oricarui alt sistem de incarcare fara fir.

Acum ca Apple a prezentat incarcatorul wireless de 15 wati cu iPhone 12, Xiaomi a prezentat un sistem de 80 de wati. Compania a prezentat un incarcator wireless de 80 de wati care poate incarca un smartphone Mi 10 Pro (modificat) cu un acumulator de 4000mAh de la 0 la 50% in 8 minute, sau in 19 minute pana la 100%.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul OnePlus 6T nu a venit cu jack pentru casti

Acest sistem depaseste orice alt sistem de incarcare fara fir si chiar si majoritatea sistemelor de incarcare prin cablu, sustine compania Xiaomi. Oppo si-a demonstrat recent sistemul AirVOOC de 65W care necesita doar 30 de minute pentru a incarca fara fir un smartphone, dar nu a aparut inca intr-un produs comercial.

Compania Xiaomi are in prezent cel mai capabil sistem de incarcare fara fir pe care il poti cumpara (in China) cu smartphone-ul Mi 10 Ultra – un sistem de 50 de wati care poate incarca complet acumulatorul de 4500mAh al acestui smartphone in 40 de minute.

CITESTE SI:  Update-ul pentru HTC One M9 a venit la pachet cu o problema

In Statele Unite, cu toate acestea, cea mai capabila optiune este un incarcator wireless optional de 30 de wati pentru smartphone-ul OnePlus 8 Pro.

Acest sistem de incarcare fara fir are un pret de 70 de dolari si are nevoie de 29 de minute pentru a incarca smartphone-ul OnePlus 8 Pro pana la 50%.

CITESTE SI:  Ce "incredibila realizare de inginerie" ar fi izbutit Apple

Intrucat cele mai capabile sisteme de incarcare prin cablu de la companiile si producatorii consacrati au atins in prezent 65 de wati, un incarcator wireless de 80 de wati e impresionant.

Xiaomi nu a dezvaluit cand va ajunge acest sistem de 80 de wati pe piata. Dar avand in vedere ca aceasta companie adora sa depaseasca limitele tehnologiei, s-ar putea sa apara un astfel de incarcator wireless in viitorul apropiat.