fbpx
Compania care produce cipul A15 pentru smartphone-urile iPhone 13 ale Apple

Compania care produce cipul A15 pentru smartphone-urile iPhone 13 ale Apple

Noi stiri releva faptul ca cipul A15 pentru viitoarele smartphone-uri iPhone 13 ale companiei americane Apple se afla deja in productie. Si s-a dezvaluit care companie produce A15.

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, isi va lansa smartphone-urile iPhone 13 mai tarziu in acest an si, conform traditiei telefoanelor sale lansate in fiecare an, noul smartphone iPhone 13 cel mai probabil va integra un nou cip.

Anul trecut a debutat A14, ceea ce inseamna ca in acest an compania Apple din Statele Unite va lansa probabil A15. Conform unei stiri de DigiTimes, productia acestui cip deja e in toi, TSMC il produce.

CITESTE SI:  Samsung incepe productia primei solutii de stocare de 512GB pentru smartphone-uri

A15 va fi similar cu A14 in privinta procesului de productie, adica 5nm. Cei care sperau la un nou proces de productie vor fi nevoiti sa astepte pana in 2022, atunci cand se vor lansa iPhone 14 si cipul sau A16.

Cu toate acestea, procesul de 5nm inca duce la niste cipuri destul de capabile, iar experienta de calitate superioara nu va fi diminuata. Conform stirilor, cei de la compania Apple din Statele Unite sunt destul de optimisti in privinta smartphone-ului iPhone 13.

CITESTE SI:  Huawei Ascend Y540 este un smartphone de clasa mijlocie de buget

Asta deoarece, potrivit surselor din industrie, cipul A15 va fi mai dorit decat a fost A14, ceea ce inseamna ca Apple s-ar putea sa sporeasca numarul de comenzi pentru acest cip, considerand ca smartphone-urile companiei din acest an vor fi cumparate de multi oameni.

Noile telefoane cu A15 vor fi lansate de compania Apple din SUA in acest an prin septembrie. Vor exista 4 modele de smartphone-uri in gama, conform speculatiilor. Vor fi urmasele modelelor de anul trecut, ceea ce inseamna ca va exista un iPhone 13, un mini, un 13 Pro si un Pro Max.

CITESTE SI:  De ce e capabila tesatura inteligenta a Microsoft

Ce parere ai despre stirea cu telefoanele iPhone 13 cu A15 ale companiei Apple? La ce preturi crezi ca se vor vinde noile smartphone-uri? Vor fi mai ieftine, mai scumpe, sau vor avea aceleasi preturi ca cele de anul trecut?