fbpx

Compania care isi poate inchide divizia de smartphone-uri daca nu apare un cumparator

Compania care isi poate inchide divizia de smartphone-uri daca nu apare un cumparator

O anumita companie s-ar putea sa-si inchida divizia de smartphone-uri nerentabila daca nu va aparea un cumparator interesat sa cumpere acel business de telefoane. Acea divizie de smartphone-uri genereaza in fiecare an pierderi pentru acea companie de cativa ani.

S-a dezvaluit mai devreme in acest an ca LG ar putea renunta la piata de telefoane. Producatorul de telefoane din Coreea de Sud intentiona initial sa-si vanda divizia de smartphone-uri, iar stirile indicau ca exista un cumparator interesat in Vietnam, dar, din pacate, discutiile nu au dus la niciun rezultat.

CITESTE SI:  Noul MacBook Pro de 13 inci al Apple. Pret si specificatii

Astfel ca, potrivit unei stiri de la Yonhap News din Coreea de Sud, e posibil ca producatorul isi va inchide businessul de telefoane, deci nu il va vinde. Stirea sustine ca divizia de smartphone-uri LG era in pierdere inca din al doilea trimestru al anului 2015, pierderile cumulate fiind de aproximativ 4,4 miliarde de dolari anul trecut.

CITESTE SI:  Persoana care doreste sa produca propriul smartphone

Asta inseamna ca, pentru fiecare zi in care businessul de telefoane LG activeaza, compania sud-coreeana pierde bani. LG din Coreea de Sud a dezvoltat un smartphone rulabil pe care intentiona sa-l lanseze mai tarziu in acest an, dar luna trecuta a aparut o stire conform careia compania a suspendat lansarea.

LG obisnuia sa fie al treilea producator de telefoane din lume dupa vanzari, dar pozitia sa a fost ocupata de multitutidinea de producatori chinezi, cum ar fi Huawei, Oppo si Xiaomi care domina piata.

CITESTE SI:  Cum arata prima masina electrica Cadillac

Ar fi dezamagitor daca LG nu ar mai produce smartphone-uri, dar nu are logica pentru aceasta companie sa mentina acea divizie de telefoane daca genereaza pierderi.

Ce parere ai despre stire? Crezi ca divizia de telefoane a companiei LG din Coreea de Sud nu va avea niciun cumparator si ca compania isi va inchide prin urmare divizia de smartphone-uri?