fbpx

Compania Apple nu a uitat de dispozitivele sale mai vechi

Compania Apple nu a uitat de dispozitivele sale mai vechi

Compania Apple din Statele Unite arata ca nu a uitat de dispozitivele sale iOS mai vechi. Printre aceste dispozitive se numara tablete iPad si iPhone-uri.

Compania americana Apple a dovedit pana acum ca nu renunta la dispozitivele sale vechi de ani buni si o dovedeste si acum. Cum? Dupa cum au ghicit unii, printr-un update software nesperat pentru device-urile sale care nu pot fi actualizate la iOS 13.

Cand vine vorba despre update-urile software, compania Apple din Cupertino se descurca de minune in a-si tine device-urile vechi actualizate cat mai mult timp.

CITESTE SI:  De ce-i controversata legea impotriva stirilor false din Singapore

Acest lucru inseamna ca, uneori, dispozitivele vechi de 4-5 ani ale gigantului din Cupertino inca primesc update-uri majore. De fapt, ca si cum ar vrea sa dovedeasca asta, compania Apple a lansat pentru acestea update-ul iOS 12.4.2.

Dar stai asa. iOS 13 nu a fost lansat deja? Da, a fost lansat deja public. Dar pentru dispozitivele vechi si incompatibile care nu pot fi actualizate la acea noua versiune, gigantul Apple din Cupertino a aratat ca nu a uitat de acestea si a lansat iOS 12.4.2 pentru ele.

CITESTE SI:  Razer Phone 2 e oficial - pret si specificatii

Desi iOS 12.4.2 nu va veni cu modificarile si imbunatatirile cu care vine update-ul mai recent, acesta va repara probabil unele bug-uri si va consolida securitatea.

Dispozitivele mai vechi ale companiei Apple care sunt eligibile pentru update-ul iOS 12.4.2 sunt iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3, iPhone 5s, iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Daca detii oricare dintre aceste device-uri mai vechi ale companiei, cel mai bine ar fi sa instalezi acel update pentru a fi in siguranta si pentru a-ti mentine dispozitivul actualizat cu corectii de bug-uri. Nu e clar daca aceasta va deveni o practica obisnuita pentru compania americana Apple in viitor, dar pare un inceput destul de promitator.