fbpx
Cipul surprinzator care va fi integrat in smartphone-urile Google Pixel 6

Cipul surprinzator care va fi integrat in smartphone-urile Google Pixel 6

Compania Google din Statele Unite a confirmat cipul pe care il va integra in viitoarele smartphone-uri Pixel 6. E vorba despre un cip proiectat chiar de aceasta companie. Astfel, Google se alatura companiilor de smartphone-uri Apple, Samsung si Huawei care isi dezvolta propriile cipuri mobile.

De ani de zile, s-a zvonit ca compania Google din Statele Unite si-ar putea dezvolta propriul cip pentru dispozitive mobile, similar cu celelalte companii precum Apple, Samsung si Apple.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi viitoarele tablete Lenovo cu Alexa

Se pare ca Google chiar a lucrat la asta, avand in vedere ca compania din Statele Unite cam a confirmat ca smartphone-urile Pixel 6 vor integra noul sau procesor care se numeste Tensor.

Potrivit companiei cu sediul principal in Statele Unite: “Intentia echipei care a proiectat Tensor a fost sa sporeasca performanta smartphone-urilor Pixel. De exemplu, cu Tensor, am analizat fiecare parte a cipului si am personalizat-o. Pentru utilizatori, acest lucru inseamna noi functii si imbunatatiri ale functiilor existente”.

CITESTE SI:  Cu ce noua culoare ar putea veni iPhone 12, noul smartphone Apple

Pe langa faptul ca a confirmat cipul Tensor, compania din Statele Unite a confirmat si ca acest cip va fi integrat in smartphone-urile Pixel 6 si Pixel 6 Pro. De asemenea, compania a confirmat designul telefonului, iar informatiile corespund cu informatiile anterioare neoficiale.

Desi compania din Statele Unite nu a oferit detalii amanuntite, Google a dezvaluit ca camera din partea din spate a smartphone-urilor Pixel 6 va fi dotata cu noi senzori si obiectivi care nu pot fi inserati intr-un patrat traditional din cauza dimensiunilor mari, motiv pentru care compania din Statele Unite a optat pentru acest design special. Compania Google din SUA va oferi informatii oficiale si detaliate in curand, asa ca reveniti pentru acele detalii.