fbpx

Chiar si fara accesorii si incarcator, iPhone 12 ar avea acest pret

Chiar si fara accesorii si incarcator, iPhone 12 ar avea acest pret

Conform unui zvon, smartphone-ul iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite nu va veni cu accesorii si cu incarcator. Acum, noi informatii sustin ca, chiar si fara accesorii si fara incarcator, acest smartphone al Apple va avea un pret destul de piperat.

In acest moment, se zvoneste ca smartphone-ul iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite nu va fi livrat cu incarcator si cu accesorii precum castile EarPods.

Unii au atribuit renuntarea la incarcator si la accesorii reducerii costurilor, in timp altii invoca problema de mediu. Cu toate acestea, daca sperai ca aceasta reducere a costurilor va insemna un iPhone 12 mai ieftin, s-ar putea sa fii dezamagit.

CITESTE SI:  Cum poti scoate din cutie OnePlus 8 fara sa-l ai

Asta pentru ca, potrivit analistului Jeff Pu, acesta a obtinut niste informatii de la MacRumors. Analistul considera ca, in ciuda lipsei incarcatorului si accesoriilor, iPhone 12 s-ar putea sa coste cu 50 de dolari mai mult decat a costat predecesorul smartphone Apple.

Potrivit analistului, modelul iPhone 12 de 5,4 inci ar putea avea un pret de 749 de dolari, fiind cu 50 de dolari mai scump decat smartphone-ul Apple de anul trecut care avea un pret de 699 de dolari.

CITESTE SI:  Cat de rezistent e smartphone-ul pliabil Motorola RAZR

Cu toate acestea, el sustine ca cresterea pretului are legatura cu adaugarea tehnologiei 5G si a unui ecran OLED. Analistul mai crede ca, in ciuda cresterii pretului, pretul va fi acceptat de clienti, dar ca vor exista controverse din cauza eliminarii accesoriilor si incarcatorului.

CITESTE SI:  Acesta a fost cel mai bine vandut smartphone la nivel global in trimestrul trecut

Ceea ce este interesant in ceea ce priveste afirmatiile analistului este ca, inainte de asta, se zvonea ca Apple iPhone 12 va avea un pret de pornire de 649 de dolari pentru modelul de baza, deci noile informatii contrazic aceste zvonuri.

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, sa speram ca vom avea detaliile oficiale de la compania Apple din Statele Unite in lunile urmatoare.