Cele mai bune smartphone-uri de buget sub 1000 de lei

smartphone Motorola Moto G

Deci doresti sa cumperi un smartphone cu o performanta rezonabila si sa nu dai prea multi bani? Exista smartphone-uri de buget bune la preturi mai mici de 1000 de lei. Daca ai nevoie de ajutor in alegerea unui telefon de calitate pentru care nu trebuie sa spargi o banca, poti lua in considerare lista de mai jos.

 

1.Motorola Moto G 2014

Moto G are un ecran mai mare, camere mai bune si difuzoare mult-imbunatatite, deci acesta este un smartphone de buget grozav. Nu dispune de conectivitate 4G, dar acest lucru face ca smartphone-ul sa aiba un pret foarte bun. Pretul actualizat il poti gasi aici. Daca esti in cautarea unui smartphone Android de buget cu suport dual-SIM, acesta este cea mai buna alegere.

 

 

Motorola-Moto-E-4G

2. Motorola Moto E 4G

Acest smartphone este un upgrade de la originalul Moto E. Moto E 4G este mai performant, are un spatiu de stocare mai mare, dispune de conectivitate 4G si are o camera frontala. Acesta este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de buget. Pretul actualizat il poti afla aici.
Motorola Moto E

3. Motorola Moto E

Motorola Moto G a fost un smartphone de buget bun, dar a aparut Moto E care a avut un pret si mai avantajos. Desi Moto E este un smartphone care isi merita banii, nu ar strica sa mai pui ceva bani si sa-ti cumperi un Moto G care este ceva mai performant. Pretul lui Motorola Moto E il puteti afla aici.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul HTC Exodus 1 pentru monede virtuale

 

 

Nokia Lumia 630
4. Nokia Lumia 630

Lumia 630 nu este o alegere rea daca nu planuiesti sa instalezi multe aplicatii sau sa cumperi multe accesorii wireless. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Windows Phone 8.1 care este foarte usor de folosit. Totusi, problema este numarul redus de aplicatii din Microsoft Store. Nokia Lumia 630 nu are camera frontala, ceea ce este o problema daca vrei sa folosesti Skype. Pretul actualizat al lui Lumia 630 il poti afla aici. Daca vrei suport 4G il poti achizitiona in schimb pe Lumia 635.

 

 

Lumia 435
5. Microsoft Lumia 435

Lumia 435 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de buget, in ciuda aplicatiilor Windows Phone vechi. Acesta sterge podeaua cu smartphone-urile Android la pret similar. Pretul actualizat al lui Lumia 435 il poti afla aici.  Acesta va primi actualizarea la Windows 10 in acest an, devenind astfel cel mai ieftin smartphone Windows 10.

CITESTE SI:  Ce pret mare ar putea avea smartphone-ul LG G8 ThinQ

 

 

Lumia 535
6. Microsoft Lumia 535

Desi Windows Phone este un sistem de operare bun, Lumia 535 are prea multe compromisuri pentru a-l putea considera un chilipir. In schimb, recomand un Motorola Moto E, iar daca doresti conectivitate 4G, poti arunca o privire la Moto E 4G. Pretul lui Lumia 535 il poti afla aici.

 

 

Prestigio MultiPhone P5550

7. Prestigio Multiphone 5550 Duo

Acest telefon are un pret imbatabil. Are o buna calitate a constructiei si o durata de viata a bateriei grozava. Performanta este mediocra pe alocuri dar este unul dintre cele mai bune si ieftine telefoane dual-SIM. Ai grija doar sa cumperi un card SD. Pretul lui Prestigio Multiphone 5550 Duo il puteti afla aici.

 

 

Huawei Ascend Y300
8. Huawei Ascend Y300

Ascend Y300 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de buget. Nu are prea multe caracteristici de care sa fii entuziasmat, dar se descurca bine cu sistemul de operare Android 4.1. Are o durata de viata a bateriei buna la un pret foarte scazut. Pretul actualizat al lui Huawei Ascend Y300 il gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *