fbpx

Ce upgrade vor realiza 350 de milioane de clienti de iPhone-uri, spun surse

Ce upgrade vor realiza 350 de milioane de clienti de iPhone-uri, spun surse

Surse din lantul de aprovizionare arata ca compania Apple din Statele Unite se pregateste pentru o crestere formata din doua cifre pentru vanzarile de iPhone-uri pentru clienti.

Aceste surse spun ca exista semne care indica faptul ca o multime de clienti de smartphone-uri ale companiei Apple din Cupertino vor putea realiza upgrade-ul la iPhone-urile 5G anul viitor. Mai precis, in jur de 350 de milioane de clienti.

Daca zvonurile sunt adevarate, Apple va lansa un iPhone 5G anul viitor. Acesta e un upgrade urias fata de modelele din acest an, deoarece se asteapta ca 5G va fi noul standard de conectivitate pentru viitorul prevazut.

CITESTE SI:  Atat de bine s-a vandut iPhone 11 al Apple

Acesta e motivul pentru care, conform analistilor de la Wedbush, se crede ca peste o treime dintre clientii actuali de iPhone-uri vor putea realiza acest upgrade anul viitor.

Dupa cum se pare, exista aproximativ 900 de milioane de clienti de smartphone-uri Apple in intreaga lume, iar faptul ca o treime dintre acestia vor realiza upgrade-ul la modelul 5G din 2020 inseamna ca ar putea fi vandute pana la 350 de milioane de unitati.

CITESTE SI:  De ce Facebook Watch anuleaza seriale

“Credem ca iPhone 11 e doar varful aisbergului pentru compania Apple si ca un smartphone cu tehnologie mobila de a 5-a generatie va fi dezvaluit in septembrie, ceea ce va isca upgrade-uri pe care unii continua sa le subestimeze”.

Aceasta informatie de la Wedbush cu privire la numarul imens de upgrade-uri (350 de milioane) pare optimista in comparatie cu o stire anterioara a analistului Gene Munster care spunea ca iPhone-ul 5G nu va fi succesul sperat.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum poti folosi smartphone-ul Android ca cheie de securitate

Asta pentru ca, conform lui Munster, lansarea retelelor 5G e inca in etapele timpurii si ca, drept urmare, nu toti clientii de smartphone-uri Apple vor simti nevoia sa realizeze upgrade-ul la iPhone-ul 5G.

Acestea fiind spuse, toate aceste informatii se bazeaza doar pe predictii si speculatii, asa ca va trebui sa asteptam pana in 2020 pentru a afla cat de bine se vor vinde clientilor acele smartphone-uri ale Apple.