fbpx

Ce update iOS scade drastic autonomia iPhone-urilor de la Apple

Ce update iOS scade drastic autonomia iPhone-urilor de la Apple

Atunci cand compania Apple din Statele Unite a lansat iPhone 11 in 2019, compania i-a surprins pe utilizatori atunci cand s-a descoperit ca una dintre principalele imbunatatiri a fost un acumulator de dimensiuni mai mari care ofera o autonomie considerabil mai lunga fata de iPhone-urile Apple predecesoare.

Cu toate acestea, nu se poate spune acelasi lucru despre update-urile software ale companiei Apple din Statele Unite. Conform unor reclamatii facute pe site-ul Apple Communities, multi utilizatori sustin ca, dupa update-urile iOS 13.5 si iOS 13.5.1, acestia au observat ca autonomia iPhone-urilor lor a scazut drastic.

CITESTE SI:  Ce fel de baterie are Apple iPhone Xs

Acest lucru pare sa se intample chiar si atunci cand refresh-ul aplicatiilor in fundal a fost dezactivat (ceea ce in teorie ar trebui sa conserve energie).

Un utilizator de iPhone 11 scrie: “Actualizeaza sistemul de operare la iOS 13.5, iar autonomia acumulatorului scade drastic. Am avut un acumulator incarcat complet si am navigat online timp de 10 minute, iar acumulatorul a ajuns la 71%. Pot reveni la versiunea iOS anterioara? Nu sunt deloc multumit de noua versiune!”.

CITESTE SI:  Despre noul cip Snapdragon 888 al Qualcomm

Deocamdata, singura modalitate de “a remedia” aceasta problema cu update-ul iOS 13.5 al Apple si cu scaderea autonomiei iPhone-ului este sa mergi la aplicatiile tale si sa dezactivezi refresh-ul aplicatiilor de fundal.

Acest lucru nu e neaparat ideal, deoarece asta inseamna ca, pentru anumite aplicatii, va trebui sa astepti ca acestea sa se actualizeze de fiecare data cand le lansezi, in loc sa aiba informatiile pregatite atunci cand deschizi acele aplicatii.

CITESTE SI:  De ce unele smartphone-uri Android nu vor mai putea accesa o multime de site-uri web securizate

Cu toate acestea, aceasta e o remediere temporara a scaderii drastice a autonomiei, pana ce compania Apple din Statele Unite lanseaza un nou update iOS care va rezolva problema scaderii drastice a autonomiei acumulatorului iPhone-ului, la un moment dat in viitor.