fbpx

Ce tip de ecran ar putea sosi in premiera pe smartphone-urile iPhone 13 ale Apple

Ce tip de ecran ar putea sosi in premiera pe smartphone-urile iPhone 13 ale Apple

Conform unei stiri, smartphone-urile iPhone 13 de anul viitor ale companiei Apple din Statele Unite ar putea avea in premiera un anumit tip de ecran. Initial, zvonurile indicau ca acel ecran va ajunge in premiera pe smartphone-urile Apple din acest an, dar asta nu s-a intamplat.

Inainte de lansarea smartphone-ului iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite, au aparut zvonuri si capturi de ecran care indicau ca acest smartphone va avea un display ProMotion de 120Hz.

CITESTE SI:  Jocul Diablo Immortal a fost intampinat de reactii surprinzatoare

Cu toate acestea, proiectul ar fi fost anulat. Dar acum o stire de The Elec sustine ca smartphone-urile iPhone 13 ar putea fi cele care vor veni cu un astfel de display. Pentru cei nefamiliarizati, displayul ProMotion este cel folosit de tabletele iPad Pro ale Apple.

Aceasta a fost prima oara cand un ecran de 120Hz a fost adus pe o tableta si pe un dispozitiv mobil in general, iar acest lucru a dus in cele din urma la o schimbare in industria mobila, o multime de producatori de telefoane Android urmand exemplul.

CITESTE SI:  Care e primul laptop 5G din lume

Asa cum s-a mentionat, compania Apple din Statele Unite trebuia sa lanseze in premiera un astfel de ecran pe iPhone 12, dar din motive ce tin de autonomia acumulatorului, proiectul ar fi fost anulat.

In prezent, smartphone-urile iPhone 12 nu au cea mai mare autonomie a acumulatorului, ceea ce e dezamagitor, avand in vedere ca smartphone-urile iPhone 11 de anul trecut au avut o autonomie destul de grozava.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Moto Z 2018 a fost anuntat oficial - specificatii si pret

E posibil ca compania Apple din Statele Unite s-a gandit ca un ecran de 120Hz ar reduce autonomia acumulatorului lui iPhone 12. Stirea de The Elec sustine ca LG va fi compania care va fabrica acele ecrane pentru Apple iPhone 13, iar o stire recenta a indicat ca aceste displayuri ar putea fi LPTO si ca ar putea fi mai eficiente din punct de vedere energetic. Ce parere ai despre asta?