fbpx
Ce telefon Samsung va oferi Walmart gratuit unor 740.000 de angajati ai sai

Ce telefon Samsung va oferi Walmart gratuit unor 740.000 de angajati ai sai

Compania Walmart din Statele Unite – care detine un lant de magazine in Statele Unite – va oferi unor 740.000 de angajati ai sai cate un telefon de la compania Samsung din Coreea de Sud. Gratuit. S-a dezvaluit si despre ce model de smartphone e vorba.

De obicei, atunci cand vine vorba despre smartphone-urile oferite de o companie angajatilor, numai cei din pozitii relativ inalte se califica pentru un astfel de dispozitiv oferit gratuit.

CITESTE SI:  Zvonuri si informatii despre viitorul smartphone Sony Xperia E4 de buget

Cu toate acestea, nu e si cazul companiei Walmart. Compania din Statele Unite a anuntat recent ca va distribui 740.000 de telefoane Samsung gratuite pentru lucratorii sai din magazine.

In prezent, exista 1,6 milioane de angajati Walmart in Statele Unite, astfel ca cele 740.000 de telefoane gratuite vor totaliza aproape jumatate din forta sa de munca.

Aceasta initiativa e, evident, profitabila pentru Samsung, mai ales daca si alte companii vor urma exemplul companiei Walmart. Telefonul oferit gratuit e Samsung Galaxy XCover Pro, unul dintre modelele mai rezistente ale Samsung, ceea ce e de apreciat, deoarece smartphone-urile oferite gratuit vor fi utilizate zilnic de angajatii Walmart.

CITESTE SI:  Ce pret ar avea smartphone-ul iPhone 12 cu 4G al Apple

Telefoanele Galaxy XCover Provor vor permite angajatilor sa acceseze e-mailuri si aplicatii. De asemenea, vor veni cu un browser specific pentru munca. Si, impreuna cu propria aplicatie Me@Walmart a Walmart, angajatii vor putea accesa programari si sa le actualizeze.

Nu e clar cat au costat aceste telefoane Galaxy XCover Pro pentru compania americana, dar Samsung Galaxy XCover Pro se vinde la un pret de 500 de dolari. Cu toate acestea, probabil compania americana Walmart si compania Samsung din Coreea de Sud au convenit sa li se reduca pretul individual, avand in vedere ca magnitudinea comenzii. Ce crezi despre aceasta initiativa a companiei americane de a oferi unor 740.000 de angajati ai sai telefoane gratuite?