fbpx

Ce specificatii au noile smartphone-uri Pixel 4 si Pixel 4 XL ale Google

Ce specificatii au noile smartphone-uri Pixel 4 si Pixel 4 XL ale Google

In ciuda faptului ca noile smartphone-uri Google Pixel 4 si Pixel 4 XL vor fi anuntate maine, Best Buy Canada a decis sa dezvaluie deja specificatiile celor doua telefoane pentru precomanda.

Google isi va anunta oficial noul smartphone Pixel 4 maine. Acesta e un telefon despre care se poate spune ca e telefonul cel mai neglijent pastrat secret din 2019.

De fapt, inainte de anunt, cineva de la Best Buy Canada a crezut ca ar putea fi o idee buna sa posteze specificatiile complete ale telefonului pe site-ul sau.

CITESTE SI:  Cele mai bune smartphone-uri de buget sub 1000 de lei

Intre timp, acea postare a fost stearsa, dar nu inainte ca toate specificatiile si caracteristicile smartphone-urilor Google noi sa fie afisate publicului.

In cea mai mare parte, specificatiile si caracteristicile acestea nu sunt ceva nou, avand in vedere ca le-am aflat si inainte, dar e bine ca acum avem un fel de confirmare.

Printre acele caracteristici se numara Motion Sense, o noua modalitate touchless pentru ca utilizatorii sa interactioneze cu Google Pixel 4 fara a-l atinge.

CITESTE SI:  Kendrick Lamar interzice toate camerele la concertele sale

Mai exista si imbunatatirile realizate pentru camera, indicandu-se ca smartphone-ul ar putea fi folosit pentur astrofotografie. In ceea ce priveste restul specificatiilor, Google Pixel 4 si XL vor impartasi un hardware similar.

Este vorba despre un cip Qualcomm Snapdragon 855, 6GB de RAM si spatiu de stocare minim de 64GB. De asemenea, aceste smartphone-uri vor avea un sistem de camera duala format dintr-un senzor de 12MP si unul de 16MP.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce fel de smartphone de varf ar putea dezvalui Motorola si cand

Principala diferenta de specificatii dintre cele doua noi smartphone-uri Google ar fi dimensiunea ecranului. Se spune ca Pixel 4 vine cu un ecran Full HD+ OLED de 5,7 inci, in timp ce XL va avea un ecran QHD+ OLED de 6,3 inci mai mare. De asemenea, se mentioneaza “ecranul lin”, ceea ce indica faptul ca zvonurile privind un posibil ecran de 90Hz ar putea fi adevarate. Cam astea sunt specificatiile noilor smartphone-uri ale Google.