fbpx
Ce specificatii are smartphone-ul Android Go cu pret de 90 de dolari al Xiaomi

Ce specificatii are smartphone-ul Android Go cu pret de 90 de dolari al Xiaomi

Xiaomi a anuntat oficial primul sau smartphone Android Go – Redmi Go – si care are un pret de 100 de dolari. Compania Xiaomi l-a anuntat pe Twitter, postand o imagine care confirma designul dezvaluit de o sursa saptamana trecuta.

Compania Google din Statele Unite a lansat programul Android Go pentru a oferi o experienta imbunatatita de sistem de operare mobil pentru smartphone-urile inferioare.

Partenerii sai de productie au lansat intre timp telefoane accesibile ca pret care ruleaza sistemul de operare Android Go. Aceasta versiune a sistemului de operare mobil al companiei Google a primit chiar si propriile aplicatii optimizate pentru o experienta imbunatatita.

CITESTE SI:  Motorola produce un smartphone in stil Nexus 6 cu 4GB de RAM

Compania Xiaomi din China s-a decis sa lanseze si aceasta un smartphone Android Go, iar acesta se numeste Redmi Go. La fel ca multe alte telefoane din acest segment, acest telefon are un pret de sub 100 de dolari si vine cu specificatii de baza.

Telefonul Xiaomi cu pret de 90 de dolari are un ecran HD de 5 inci, un procesor Snapdragon 425, 1GB de RAM si un spatiu de stocare de 8GB. De asemenea, mai are si o camera principala de 8MP, una frontala de 5MP si o baterie cu o capacitate de 3000mAh.

CITESTE SI:  Meizu Pro 6 va fi echipat cu 6GB RAM

Telefonul Xiaomi cu pret de 90 de dolari ruleaza Android 8.1 Oreo Go Edition si vine cu aplicatii optimizate, cum ar fi Gmail si YouTube. Cam astea sunt specificatiile. Xiaomi va lansa in curand acest smartphone cu pret de 90 de dolari in lume, inclusiv in Europa.

CITESTE SI:  In ce scop va cheltui Huawei 2 miliarde de dolari

Nu pare ca exista planuri de a aduce acest telefon in Statele Unite. Telefonul Xiaomi va avea un pret de 90 de dolari atunci cand se va lansa, ceea ce inseamna ca va fi o optiune convingatoare pentru clientii care doresc un smartphone simplu pentru care nu este nevoie sa sparga o banca. Este, de asemenea, un smartphone simplu bun pentru incepatorii care tranziteaza de la telefoane simple non-smartphone.