fbpx

Ce smartphone-uri nu mai produce Google, la nici macar un an de la lansare

Ce smartphone-uri nu mai produce Google, la nici macar un an de la lansare

S-a dezvaluit ca compania Google din Statele Unite renunta sa mai produca doua smartphone-uri, desi acestea nu au fost lansate nici macar de un an de zile. O decizie destul de neobisnuita din partea companiei din SUA.

Atunci cand companiile lanseaza produse noi, de obicei incearca sa le pastreze o perioada inainte de a fi inlocuite cu un model mai nou. Acest lucru insufla incredere pentru clientii care nu doresc ca produsele lor sa devina uzate moral la scurt timp dupa ce au aparut pe piata.

CITESTE SI:  VIDEO: Google produce un frigider pentru bere cu comanda vocala

Din pacate, se pare ca compania Google din Statele Unite a renuntat sa mai produca telefoanele Pixel 4. Compania din Statele Unite a anuntat intre timp ca renunta la Pixel 4 si la Pixel 4 XL.

Acest lucru a fost confirmat de The Verge care a descoperit ca cele doua smartphone-uri sunt listate pe site-ul Google ca fiind cu stoc epuizat. Ulterior, a aparut o declaratie de la Google care e in felul urmator: “Google Store a vandut tot inventarul si a incheiat vanzarile smartphone-urilor Pixel 4 si XL”.

CITESTE SI:  Momentul pana la care WhatsApp extinde suportul pentru dispozitivele BlackBerry si Nokia

Avand in vedere ca cele doua smartphone-uri n-au fost lansate nici macar de un an, pare destul de ciudat ca compania din Statele Unite a renuntat sa le mai produca.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca doar pentru ca se renunta la vanzarea si producerea smartphone-urilor nu inseamna ca suportul pentru acestea se va incheia.

CITESTE SI:  Retelele neurale ofera telefonului o calitate DSLR a fotografiilor

Google precizeaza ca toate dispozitivele vor beneficia de suport timp de cel putin 3 ani dupa ce sunt lansate. Acestea fiind spuse, se asteapta ca Google va anunta la toamna smartphone-urile Pixel 5, asa ca poate ca compania din Statele Unite nu vede rostul de a mai produce smartphone-urile Pixel 4. Ce parere ai despre decizia companiei? Crezi ca decizia este una intemeiata?