fbpx
Ce smartphone-uri Android sunt acceptate ca troc pentru o reducere la un iPhone nou

Ce smartphone-uri Android sunt acceptate ca troc pentru o reducere la un iPhone nou

Potrivit unei noi stiri, compania Apple din Statele Unite accepta noi smartphone-uri Android ca troc pentru ca utilizatorii sa beneficieze de reduceri la cumpararea de iPhone-uri noi. Astfel, utilizatorii ar putea economisi sute de dolari.

Intentionezi sa cumperi un telefon Apple, dar si sa economisesti niste bani? De obicei, trocurile iti permit acest lucru. Adica poti oferi un iPhone mai vechi pentru o reducere la un telefon Apple mai nou.

Cu toate acestea, daca smartphone-ul tau vechi e cu sistem de operare Android? Din fericire, daca detii un smartphone Android Google Pixel 4A sau Google Pixel 5 sau Samsung Galaxy Note 20, retine ca compania din Statele Unite accepta acum aceste dispozitive Android ca  troc pentru a-ti oferi reducere la un iPhone nou.

CITESTE SI:  Asa arata drona care poate poleniza culturile de plante

Inainte de asta, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a acceptat deja unele smartphone-uri Pixel si Samsung cu Android, dar nu a inclus modelele mai noi.

CITESTE SI:  Pentru ce critica mass-media din China Apple

Ciudat e faptul ca Apple nu accepta cel mai nou model Samsung Galaxy S21. Nu suntem siguri de ce, dar probabil ca motivul e ca e foarte nou si ca nu exista oameni dispusi sa renunte la acesta pentru un iPhone.

In ceea ce priveste reducerea, aceasta va depinde de starea smartphone-ului oferit pentru un iPhone nou de la compania Apple din SUA. Cu toate acestea, presupunand ca vei obtine in troc pretul maxim posibil la ora actuala, e posibil ca cu Pixel 5 reducerea va fi de 350 de dolari, 180 de dolari pentru Pixel 4a si 425 de dolari pentru Samsung Galaxy Note 20.

CITESTE SI:  O macheta arata cum ar putea arata un smartphone iPhone X auriu

Ce parere ai despre initiativa companiei Apple din Cupertino, SUA, de a permite troc cu aceste smartphone-uri Android, pentru a oferi reduceri la iPhone-urile noi? Crezi ca vor exista oameni dispusi sa se desparta de smartphone-urile lor Android pentru o reducere la un iPhone?