fbpx

Ce smartphone s-ar putea sa inregistreze video la 240fps 4K

Ce smartphone s-ar putea sa inregistreze video la 240fps 4K

Conform unei noi stiri, in acest an va aparea un nou smartphone care va putea inregistra clipuri video la rezolutie 4K si la, atentie, 240fps (cadre pe secunda).

Daca ar fi urmaresti pe un ecran de inalta rezolutie clipurile video inregistrate cu un smartphone mai vechi, ai observa ca filmuletele sunt neclare si pixelate.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, in trecut, clipurile erau inregistrate de smartphone-uri la rezolutii reduse. In ziua de azi, smartphone-urile noastre sunt capabile sa inregistreze clipuri video 4K, dar in general rata de cadre pe secunda tinde sa fie limitata (acest lucru variaza de la dispozitiv la dispozitiv).

CITESTE SI:  RED produce un smartphone de 1200 de dolari cu display holografic

Insa, cu viitorul smartphone iPhone 12, e posibil ca lucrurile se vor imbunatati. O stire de la EverythingApplePro sustine ca iPhone 12 din 2020 va creste rata de cadre de la 60fps la 240fps.

In momentul de fata, iPhone 11 Pro poate captura clipuri video 4K la 60FPS. In general, 60fps e o rata de cadre suficienta pentru majoritatea utilizatorilor.

CITESTE SI:  Lenovo Lemon 3 - un nou smartphone Android de buget a fost lansat

Dar, prin cresterea ratei la 240fps pentru rezolutia 4K, iPhone 12 va fi o adevarata camera video performanta pentru utilizatorii care doresc sa-si foloseasca smartphone-urile iPhone 12 pentru a inregistra filmulete la rezolutie 4K si la 240fps.

In ceea ce priveste motivul pentru care ratele de cadre mari – precum 240fps – ar conta pentru utilizatori, acest lucru se datoreaza faptului ca, cu cat rata este mai inalta, cu atat filmuletul e mai detaliat.

CITESTE SI:  Pentru care iPhone-uri compania Apple nu va mai include adaptoare pentru casti, probabil

240fps si rezolutia 4K ar oferi utilizatorilor flexibilitate si optiuni suplimentare atunci cand vine vorba despre editarea clipurilor lor video inregistrate cu smartphone-ul iPhone 12. De asemenea, rata de cadre de 240fps si rezolutia 4K ar duce la clipuri video slow-motion mai bune inregistrate cu iPhone 12, ceva util la crearea filmuletelor deoarece se contribuie la cresterea varietatii.

Facebook