fbpx

Ce sistem de racire ar putea integra Samsung in viitoarele sale smartphone-uri

Ce sistem de racire ar putea integra Samsung in viitoarele sale smartphone-uri

Conform unei stiri de DigiTimes, compania Samsung din Coreea de Sud ar putea include un anumit sistem de racire in viitoarele sale smartphone-uri. Acel sistem nu e chiar nou, acesta fiind folosit si in unele telefoane mai vechi ale companiei.

Chiar daca nu e obligatoriu ca smartphone-urile noastre sa includa ventilatoare, asta nu inseamna ca aceste smartphone-uri nu genereaza caldura sau ca nu pot beneficia de pe urma unui nou sistem de racire.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung spune sa ne asteptam la "lucruri mai mari" de la Galaxy Note 8

De fapt, racirea suplimentara e ceva ce compania Samsung din Coreea de Sud ar putea integra in viitoarele telefoane, conform unei stiri de DigiTimes.

Potrivit stirii, compania din Coreea de Sud analizeaza posibilitatea de a aduce inapoi racirea cu camera de vapori. Compania Samsung din Coreea de Sud a adus de fapt acest sistem de racire in unele dintre telefoanele sale mai vechi, cum ar fi Galaxy S10+.

De asemenea, a fost integrat si in unele configuratii ale Samsung Galaxy S20 si Galaxy Note 20, dar nu si in modelele de smartphone-uri Samsung Galaxy S21. Cum functioneaza acest sistem de racire?

CITESTE SI:  ZTE Axon Mini este primul smartphone dezvaluit cu tehnologia Force Touch

Este vorba despre o substanta care atunci cand e incalzita se transforma in gaz si se condenseaza atunci cand se raceste. Acest proces e mai eficient in comparatie cu celelalte mai conventionale, dar nu e clar de ce compania din Coreea de Sud nu a inclus asa ceva in smartphone-ul Galaxy S21.

CITESTE SI:  Atat de spectaculos arata smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

Cu toate acestea, conform stirii, Samsung ar putea aduce acest sistem in modelele din 2022. Ca sa fim cinstiti, nu exista probleme de supraincalzire cu Galaxy S21, dar includerea acelui sistem ar putea fi apreciata de utilizatorii intensivi de smartphone-uri.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca acel sistem de racire e ceva obligatoriu pentru smartphone-urile Samsung din viitor, daca nu pentru cele de acum?