fbpx

Ce s-a intamplat cu balonul urias al Samsung care trebuia sa ajunga la altitudinea de 20km

Ce s-a intamplat cu balonul urias al Samsung care trebuia sa ajunga la altitudinea de 20km

Compania Samsung din Coreea de Sud s-a folosit de un balon de mare altitudine pentru a-si promova smartphone-ul de varf Samsung Galaxy S10. Dar lucrurile nu s-au terminat bine, dupa cum a aflat compania sud-coreeana sambata.

Practic, balonul companiei sud-coreene Samsung care trebuia sa pluteasca la altitudinea de 20km s-a prabusit in curtea unui cuplu din Michigan, SUA. Cuplul a spus pentru NBC News ca: “Am stiu ca a cazut din cer. Parea un satelit”.

CITESTE SI:  VIDEO: Gamee - o retea sociala cu jocuri gratuite dedicata pentru gamerii ocazionali

Samsung, intr-o miscare de promovare a lui Galaxy S10, a inceput sa foloseaca baloane de mare altitudine pentru a-si promova smartphone-ul Galaxy S10. Dar nu s-a terminat bine – pentru balon.

Balonul “SpaceSelfie” pentru promovarea lui Galaxy S10 s-a prabusit in curtea cuiva. Cuplul din Michigan l-a gasit in curtea lor si a raportat acest lucru pe data de 26 octombrie.

Din fericire, balonul companiei Samsung din Coreea de Sud pentru promovarea lui Galaxy S10 nu a provocat niciun prejudiciu si nu a deteriorat proprietatea in niciun fel. SpaceSelfie trebuia sa permita incarcarea selfie-urilor de la sol pentru a fi suprapuse pe un clip video cu planeta de la o altitudine de 20km.

CITESTE SI:  Ce beneficii au masinile Hyundai si Kia cu panouri solare

Cu siguranta pare ceva interesant. Cu toate acestea, motivul de ingrijorare fata de astfel de metode de marketing trebuie sa fie luat in calcul mai bine.

Se crede ca balonul companiei sud-coreene Samsung are jumatate din dimensiunea unui teren de baschet, asa ca poate reprezenta un pericol pentru cetateni.

CITESTE SI:  VIDEO: Camera rivala a Nest Cam pentru locuinte te va costa numai 20 de dolari

Chiar daca trebuia sa zboare pana pe 31 octombrie si sa aiba o aterizare sigura, esecul ridica o multime de intrebari pentru siguranta publica. Compania Samsung din Coreea de Sud a clarificat si s-a scuzat ca a fost un incident nefericit din cauza conditiilor meteorologice din SUA. Ce crezi despre astfel de modalitati de promovare a lui Galaxy S10? A fost o idee buna?