fbpx
Ce refresh incredibil de ecran ar putea avea viitoarele iPhone-uri

Ce refresh incredibil de ecran ar putea avea viitoarele iPhone-uri

Dupa ce a fost lansat iPhone 11, au inceput sa apara zvonuri despre viitoarele smartphone-uri Apple, mai exact in privinta ratei de refresh a ecranului. Multi se asteapta ca viitoarele iPhone-uri vor avea schimbari semnificative.

Desi Apple poate fi prima companie pe piata cu un dispozitiv mobil (o tableta iPad Pro) cu ecran cu refresh de 120Hz, Razer e prima companie cu un smartphone cu display de 120Hz.

S-a speculat mult timp ca Apple ar putea in cele din urma sa aduca ecranul de 120Hz al tabletei iPad Pro catre iPhone-uri si se pare ca asteptarea ar putea fi mai scurta decat ne asteptam.

CITESTE SI:  Ce baterie impresionanta ar putea avea smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10

Intr-o stire de DigiTimes, se spune ca iPhone-urile din 2020 ar putea veni cu ecranul “ProMotion” al iPad Pro. Dupa cum se pare, toate iPhone-urile au in prezent displayuri cu refresh de 60Hz, asa ca ar fi grozav sa vedem iPhone-uri cu display de 120Hz.

Avand in vedere ca piata de smartphone-uri e destul de matura, imbunatatirile fiecarei generatii de smartphone-uri sunt din ce in ce mai mici.

CITESTE SI:  Cum sa conectezi 6 ecrane externe la Mac-urile M1 ale Apple, in mod neoficial

Drept urmare, chiar si imbunatatiri modeste precum cresterea ratei de refresh sunt binevenite. Multe companii au inceput sa ofere dispozitive cu rate mai ridicate.

Dar, din ceea ce stim, in acest moment doar Razer Phone 1, 2 si ASUS ROG Phone 2 au ecrane de 120Hz, in timp ce restul sunt limitate la 90Hz.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca ecranele cu refresh ridicat tind sa consume mai repede bateria. Din acest motiv, companii precum Google au apelat de refresh dinamic care se schimba automat de la 90Hz si 60 si invers, in functie de nevoie.

CITESTE SI:  Ce pret are Alienware m15 - cel mai usor si subtire laptop de gaming Alienware

Nu e clar daca ecranele iPhone-urilor Apple vor putea mentine un refresh de 120Hz permanent, dar va trebui sa asteptam si sa vedem. Pana atunci, cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie.