fbpx
Ce procent incredibil din profiturile pietei de smartphone-uri ar fi capturat Apple

Ce procent incredibil din profiturile pietei de smartphone-uri ar fi capturat Apple

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a totalizat recent un procent incredibil din profiturile intregii piete de smartphone-uri globale, conform unei noi stiri. Asta desi Apple a totalizat doar 13% din vanzarile globale de telefoane cu iPhone-urile pe care le-a lansat.

Exista mai multi utilizatori de smartphone-uri Android decat de iPhone-uri, dar se pare ca, in ciuda acestui lucru, platforma iOS a companiei din Cupertino, Statele Unite, totalizeaza majoritatea profiturilor industriei de telefoane.

CITESTE SI:  Cerintele echipei AI a Google dupa demiterea unei cercetatoare

Asta indica Counterpoint Research. Conform informatiilor, in trimestrul 2 din 2021, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a captat 75% din profiturile operationale de pe piata de smartphone-uri si 40% din venituri.

Asta in ciuda faptului ca compania din Cupertino, Statele Unite, totalizeaza doar 13% din vanzarile globale de telefoane. Conform Counterpoint, acest procent incredibil din profiturile pietei de smartphone-uri globale se datoreaza brandului apreciat al Apple.

CITESTE SI:  De ce masina autonoma Apple ti-ar putea masura nivelul de stres

In ciuda preturilor piperate ale iPhone-urilor, clientii le cumpara. Cu toate acestea, stirea indica faptul ca 40% din venituri e un procent care nu e la nivelul procentului din trimestrul 4 din 2020, de 50%.

Se crede ca compania din Cupertino, Statele Unite, va reusi sa-si mentina acest impuls de profit deoarece, in ciuda update-urilor nesemnificative de pe iPhone 13 fata de iPhone 12, datele timpurii indica faptul ca noul model e la fel de popular precum predecesorul sau.

CITESTE SI:  Uber isi va inchide probabil businessul de leasing auto, iar motivul este ca nu le merge la fel de bine pe cat le merge serviciul de ride-hailing

Aceste date nu sunt cele oficiale, deoarece compania Apple din Cupertino, Statele Unite, nu impartasteste date de vanzari sau de livrari pentru smartphone-urile sale.

Asa ca tratati aceasta stire cu o doza de precautie pentru moment. Ce parere ai despre asta? Crezi ca Apple totalizeaza intr-adevar cu iPhone-urile sale 75% din profiturile pietei de smartphone-uri globale?