fbpx
Ce procent dintre clientii Apple vor cumpara un iPhone 13, conform unui sondaj

Ce procent dintre clientii Apple vor cumpara un iPhone 13, conform unui sondaj

Conform unui sondaj de 1500 de clienti de smartphone-uri Apple chestionati, s-a dezvaluit estimativ ce procent dintre ei vor cumpara noul smartphone iPhone 13 care se va lansa anul acesta.

Smartphone-ul iPhone 13 va fi anuntat oficial de compania Apple din Cupertino, Statele Unite, in aceasta saptamana. Telefonul va include anumite upgrade-uri si noi caracteristici, dar se pare ca doar unii clienti Apple s-au hotarat sa-l cumpere.

Asta potrivit unui sondaj in urma caruia s-a constatat ca doar 10% dintre cei chestionati au raspuns ca vor cumpara smartphone-ul care se va lansa anul acesta.

CITESTE SI:  Doar aceasta varianta a smartphone-ului Pixel 5 ar putea fi lansata de Google

Sondajul a implicat 1500 de clienti Apple, iar 10% dintre ai s-au declarat interesati de noul smartphone, 64% au raspuns ca nu sunt interesati, iar restul de 26% erau indecisi.

De asemenea, conform sondajului, lucrurile de care clientii companiei erau cei mai interesati sunt conectivitatea prin satelit, acumulatorul imbunatatit si camera imbunatatita.

CITESTE SI:  Cercetatorii au gasit o modalitate de a regenera pielea victimelor cu arsuri

Ca sa fim cinstiti, caracteristicile vehiculate ale lui iPhone 13 nu sunt atat de palpitante pe cat se spera, ceea ce ar putea explica de ce clientii companiei nu sunt super entuziasmati.

Dar perspectiva analistilor e diferita de sondaj. Potrivit analistilor de la JPMorgan, vanzarile lui iPhone 13 vor depasi asteptarile investitorilor, iar compania americana Apple s-ar putea sa vanda 226 de milioane de unitati in anul fiscal 2022.

CITESTE SI:  Vivo ar putea lucra la un telefon cu 10GB de RAM

E cu siguranta prea devreme pentru a prognoza vanzarile acestui smartphone al companiei Apple din Statele Unite. Vor aparea probabil noi informatii in aceasta privinta in urmatoarele luni. Ce parere ai despre asta? Crezi ca acest sondaj nu va fi conform cu vanzarile smartphone-ului si ca iPhone 13 al companiei din Cupertino, Statele Unite, se va vinde ca painea calda?