fbpx
Ce problema a smartphone-ului Pixel 4 va fi reparata printr-un update de la Google

Ce problema a smartphone-ului Pixel 4 va fi reparata printr-un update de la Google

Cu Google Pixel 4, compania Google din Statele Unite a reusit cateva premiere pentru smartphone-urile sale. Una dintre premiere este sistemul de camera duala, iar a doua este ecranul cu refresh de 90Hz.

Cu toate acestea, in ultimele cateva zile, am vazut ca apar unele controverse cu privire la ecranul acelui smartphone. Adica s-a descoperit ca nu e intotdeauna la 90Hz.

Unii utilizatori ai smartphone-ului au descoperit ca, atunci cand luminozitatea ecranului scade sub 75%, rata de refresh scade la 60Hz, ceea ce inseamna ca ecranul lui Google Pixel 4 nu e intotdeauna la 90Hz.

CITESTE SI:  Tesla Semi este camionul electric al viitorului

Nu e clar daca chiar s-a intentionat acest lucru, dar se pare ca compania Google din Statele Unite s-a prins de faptul ca nu multi oameni sunt incantati de asta, iar compania va lansa in curand un update care va rezolva problema smartphone-ului Pixel 4.

Intr-o declaratie oferita pentru The Verge, Google si-a sustinut decizia anterioara spunand ca are legatura cu extinderea autonomiei bateriei smartphone-ului Pixel 4. “Am conceput Smooth Display, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de avantajele refresh-ului de 90Hz pentru interactiuni UI imbunatatite si pentru consumul de continut, in timp ce se economiseste energie din baterie cand ratele mari de refresh nu sunt critice, prin reducerea refresh-ului la 60Hz”.

CITESTE SI:  Ce pret au filmele 4K Disney, Pixar si Marvel de pe Google Play

Cu toate acestea, compania a adaugat mai tarziu ca, intr-un viitor update, va veni cu mai multe scenarii care vor permite smartphone-ului Google Pixel 4 sa-si mentina rata de refresh la 90Hz.

CITESTE SI:  iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor veni cu rezolutii mai mari, potrivit unui site chinezesc

“Am planificat anterior update-uri pe care le vom lansa in saptamanile urmatoare si care includ 90Hz la luminozitati diferite”. Nu s-a spus exact cand vor ajunge update-urile de la Google. Dar, intre timp, daca vrei sa activezi refresh 90Hz permanent, poti incerca optiunile pentru dezvoltatori ale smartphone-ului Pixel 4.