Ce preturi au smartphone-urile iPhone 8 si 8 Plus reconditionate vandute de Apple

Ce preturi au smartphone-urile iPhone 8 si 8 Plus reconditionate vandute de Apple

Apple a adaugat smartphone-urile iPhone 8 si iPhone 8 Plus din 2017 in magazinul sau online pentru produse reconditionate in Statele Unite, oferind smartphone-urile la un pret mai redus. Magazinul online are la vanzare o selectie de modele cu 64GB spatiu de stocare.

La nu mult timp de la prezentarea noilor sale telefoane pentru 2018, Apple a inceput acum sa vanda smartphone-uri iPhone 8 si 8 Plus refacute.

Aceste modele reconditionate certificate sunt disponibile pe magazinul online al companiei pentru prima data. Ambele modele pot fi achizitionate cu spatiu de stocare de 64GB si in mai multe culori.

CITESTE SI:  S-ar putea ca Microsoft a oferit indicii despre dispozitivul Andromeda

Clientii pot economisi astfel niste bani, daca doresc sa cumpere telefoanele reconditionate. Pretul redus este unul dintre principalele motive pentru care oamenii decid sa cumpere telefoane reconditionate.

Acestea au preturi cu aproximativ 15% mai mici decat pretul complet. iPhone 8 refacut are un pret de pornire de 499 de dolari, in timp ce iPhone 8 Plus porneste de la 599 de dolari.

Smartphone-urile Apple reconditionate obtin certificarea dupa ce trec printr-un proces strict. Clientii au de la produsele Apple asteptarea ca procesul se asigura ca telefoanele sunt bune.

CITESTE SI:  Freedom 251 este un smartphone cu un pret de 4 dolari

Compania Apple ofera, de asemenea, accesorii originale impreuna cu smartphone-urile, pe langa garantie de un an. Clientii pot chiar cumpara acoperire AppleCare suplimentara.

Cei care sunt interesati sa cumpere un astfel de smartphone pot intra acum pe magazinul online al Apple si sa primeasca un iPhone 8 sau un 8 Plus reconditionate. Acestea pot economisi din buzunarele clientilor o suma decenta de bani, fata de pretul complet al acestor telefoane mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *