Ce preturi au smartphone-urile iPhone 8 si 8 Plus reconditionate vandute de Apple

Ce preturi au smartphone-urile iPhone 8 si 8 Plus reconditionate vandute de Apple

Apple a adaugat smartphone-urile iPhone 8 si 8 Plus din 2017 in magazinul sau online pentru produse reconditionate in Statele Unite, oferind smartphone-urile la un pret mai redus. Magazinul online are la vanzare o selectie de modele cu 64GB spatiu de stocare.

La nu mult timp de la prezentarea noilor sale telefoane pentru 2018, Apple a inceput acum sa vanda smartphone-uri iPhone 8 si 8 Plus refacute.

Aceste modele reconditionate certificate sunt disponibile pe magazinul online al companiei pentru prima data. Ambele modele pot fi achizitionate cu spatiu de stocare de 64GB si in mai multe culori.

CITESTE SI:  Nintendo Switch a fost un succes! In cate unitati a reusit sa se vanda consola

Clientii pot economisi astfel niste bani, daca doresc sa cumpere telefoanele reconditionate. Pretul redus este unul dintre principalele motive pentru care oamenii decid sa cumpere telefoane reconditionate.

Acestea au preturi cu aproximativ 15% mai mici decat pretul complet. iPhone 8 refacut are un pret de pornire de 499 de dolari, in timp ce iPhone 8 Plus porneste de la 599 de dolari.

CITESTE SI:  ZTE Blade V7 si ZTE Blade V7 Lite au fost anuntate

Smartphone-urile Apple reconditionate obtin certificarea dupa ce trec printr-un proces strict. Clientii au de la produsele Apple asteptarea ca procesul se asigura ca telefoanele sunt bune.

Compania Apple ofera, de asemenea, accesorii originale impreuna cu smartphone-urile, pe langa garantie de un an. Clientii pot chiar cumpara acoperire AppleCare suplimentara.

CITESTE SI:  Lumia 532 si Lumia 435: Microsoft dezvaluie noi dispozitive entry-level

Cei care sunt interesati sa cumpere un astfel de smartphone pot intra acum pe magazinul online al Apple si sa primeasca un iPhone 8 sau un 8 Plus reconditionate. Acestea pot economisi din buzunarele clientilor o suma decenta de bani, fata de pretul complet al acestor telefoane mobile. Fara nicio indoiala clientii companiei Cupertino vor fi interesati de noile smartphone-uri mai ieftine decat in mod normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *