fbpx

Ce pret va avea smartphone-ul Surface Duo al Microsoft

Ce pret va avea smartphone-ul Surface Duo al Microsoft

Surface Duo este smartphone-ul dual-screen al companiei Microsoft din Statele Unite. S-a dezvaluit cand va fi livrat si la ce pret se va vinde acest smartphone dual-screen.

Prima incercare a companiei Microsoft din Statele Unite de a crea un smartphone Android dual-screen (cu doua ecrane) pare ca se fructifica. Intr-o postare pe blog, compania a dezvaluit Surface Duo si a anuntat ca va fi livrat pe 10 septembrie (precomenzile sunt acum lansate, pentru cei care doresc sa cumpere unul).

CITESTE SI:  Oamenii din aceasta tara pot alege cum sa sune o masina electrica

Asta inseamna ca acest smartphone dual-screen ar putea sosi pe piata inainte de Samsung Galaxy Z Fold 2 (care acum nu are o data de lansare). La fel ca smartphone-urile pliabile de varf ale Samsung, balamaua si ecranul suplimentar al lui Microsoft Surface Duo te vor costa in plus.

Microsoft a dezvaluit ca Surface Duo se va vinde la un pret de 1399 de dolari, deci va fi mai scump decat unele smartphone-uri de varf, inclusiv nou-anuntatul Samsung Galaxy Note 20 Ultra (cu pret de 1299 de dolari).

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi cum se misca uimitorul personaj Spider-Man animatronic

Cu toate acestea, pentru un convertibil Android, Microsoft Surface Duo poate fi considerat un chilipir. Acest telefon este cu 600 de dolari mai ieftin decat primul Samsung Galaxy Fold si cu 100 de dolari mai ieftin decat pretul de pornire al lui Motorola RAZR.

Samsung Galaxy Z Flip e cu 100 de dolari mai ieftin decat Microsoft Surface Duo, dar, la fel ca RAZR, Galaxy Z Flip este un dispozitiv cu dimensiuni mai mici si care e destinat in principal celor care indragesc telefoanele cu clapeta.

CITESTE SI:  Ce browser a pregatit Samsung pentru primul sau smartphone Android Go

Primul smartphone Android al Microsoft are doua ecrane de 5,6 inci care formeaza un ecran PixelSense Fusion de 8,1 inci. Totul e tinut laolalta de o balama revolutionara 360 de grade, balama in legatura cu care unii spera ca va mentine resturile la distanta mai eficient decat Galaxy Fold.